Luistervoorbeeld

De ijskoningin

Auteur Angelique van Dongen
Spreker Chantal Wassenaar
Speelduur 5u 41m 25s
€ 16,95

Beschrijving

Renske werkt als assistente van beleggingsadviseurs. Ze wordt er niet door uitgedaagd, maar het geeft haar zekerheid. Totdat ze het doelwit wordt van pesterijen. Collega's maken haar het leven zuur en geven haar de vervelende klussen, laten haar vaak als enige overwerken en chanteren haar. Renske denkt een bondgenoot te vinden in de aantrekkelijke Max. Het maakt haar werk dragelijker, maar ook hij laat zich beïnvloeden door de pesters. Renske redt het niet meer, raakt depressief en ze meldt zich ziek. Tijdens een wandeling met haar jeugdvriendin Emma zien ze een oude oranje Volkswagen bus, die als ijskraam te koop staat. Renske gooit het roer om en koopt hem. Al snel voelt ze zich aangetrokken door de neef van deze vorige eigenaar, maar wordt het een fijne relatie? Angelique van Dongen (1970) woont in Oosterhout en schrijft sinds 2009 romans voor een breed publiek. Met haar boeken 'GERAAKT' en 'ROZENLAAN 10' was zij genomineerd voor de Valentijnprijs voor het meest romantische boek. Haar romans kenmerken zich door eigentijdse herkenbare onderwerpen. Naast auteur, werkt Angelique als verpleegkundige en praktijkopleider in de gezondheidszorg.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 15 september 2022
ISBN 9789464494471
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 41m 25s
Bestandsgrootte 469 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Angelique van Dongen (1970) is geboren te Dongen. Op haar tiende is ze met haar ouders en broer naar Zundert verhuisd, om vervolgens 5 jaar later weer terug te keren naar Dongen. Na haar middelbare school is ze opleidingen in de gezondheidszorg gaan volgen. Na de opleidingen is ze moeder geworden van drie prachtige zonen. Al die jaren bleef ze parttime werkzaam in de gezondheidszorg.

Ze heeft in diverse settings gewerkt, en is sinds 2000 werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis. Ze werkt daar op een leerafdeling, wat inhoud dat ze samen met een aantal collega’s leerlingen begeleidt en coacht in hun leerproces.
Naast haar gezin en baan maakt ze veel tijd vrij om te schrijven, want dat is haar passie!

Toon aanbod