Luistervoorbeeld

Diego Zonnesteek & De magische bril

Auteur Maurits van Huijstee
Spreker Maurits van Huijstee
Speelduur 6u 27m 41s
€ 0,00

Beschrijving

Diego Zonnesteek voelt dingen aankomen die niemand anders voelt. Zelf vindt hij dat maar niks. Hij haat zijn gevoeligheid.

Zijn land wordt bedreigd door natuurrampen. Het wordt steeds warmer. Het grote ijs is aan het smelten, waardoor het land overstroomt en mensen uit hun huizen verdreven worden. Op een dag komt Diego in het bezit van een magische bril waarmee hij de gedachten van andere mensen kan zien. Als hij ziet dat iemand van plan is om zijn eigen dorp te vernietigen, moet hij in actie komen. Hij heeft zijn gevoeligheid nodig om het gevaar te kunnen zien – of hij nu wil of niet.

Samen met de oude uitvindster Amita en zijn bijzondere vrienden Balthazar en Kala, begint Diego aan een avontuur dat zijn leven voorgoed zal veranderen.

Diego Zonnesteek & De Magische Bril is deel I van een serie.

Details

UitgeverC.V. Diego Zonnesteek
Publicatiedatum 21 april 2013
ISBN 9789491475023
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 27m 41s
Bestandsgrootte 355 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Maurits van Huijstee

Maurits van Huijstee (1969) is schrijver van kinderboeken. Maurits schreef al heel lang, voordat hij eindelijk de gelegenheid kreeg om te beginnen met zijn eerste echte verhaal. Diego Zonnesteek gaat over een jongen met bijzondere gaven en zijn strijd tegen klimaatverandering. Om zich voor te bereiden op het verhaal heeft hij zich eerst twee jaar verdiept in het onderwerp.

Behalve schrijven, is Maurits dol op rijmen, zingen en gitaar spelen. Tegenwoordig zet hij bekende sprookjes op rijm en muziek. Het eerste boek komt uit in april 2016 en bevat twee sprookjes, De nieuwe kleren van de keizer en De Bremer stadsmuzikanten.

Het eerste boek van Maurits, Diego Zonnesteek & De magische bril, is uitgekomen in 2012. Sindsdien zijn er meer dan 19,000 exemplaren van Diego Zonnesteek verkocht. Vanaf april 2016 zullen deel I en II ook in het Engels verschijnen.

Tegenwoordig is Maurits full time schrijver en zelfstandig uitgever. Naast het schrijven van zijn eigen boeken heeft hij zich sinds 2015 ook toegelegd op het schrijven van autobiografieën.

Toon aanbod