Verlicht
Verlicht

Verlicht

Komt Franka los van het verleden en wordt haar zoektocht beloond, of stort ze zich samen met haar demonen nog verder in het ongeluk? Speelt zich af rond Fort Kijkduin en de Stelling in Den Helder.

Auteur

Karin Bijl

Spreker

Karin Bijl

Speelduur

4 uur 30 min

€ 12,95

Beschrijving

Ik haal een paar keer adem om opnieuw te gaan rennen, draai me nog een keer om naar het Fort en voel de moed in mijn schoenen zakken. Ik staar naar een lichtje boven het Fort. Het beweegt van boven naar beneden, alsof het danst. Iemand die iets zoekt? Ik ben gezien. Op een van de vele wandelingen die journaliste Franka met haar mopshondje door de duinen van Den Helder maakt, ontdekt ze iets vreemds. Er verdwijnt iemand in een van de gaten van de Stelling en de volgende dag blijkt er een man te zijn overleden. Maar dit is niet dezelfde persoon. Franka, wier leven op een doodsaai spoor zit, zet haar tanden in een zoektocht naar antwoorden. Ze hoopt dat dit hét verhaal wordt voor haar eerste boek. Verlicht is de nieuwste thriller van Karin Bijl die zich afspeelt rond Fort Kijkduin en de Stelling in Den Helder. Een mysterieuze plek die tot de verbeelding spreekt. Komt Franka los van het verleden en wordt haar zoektocht beloond, of stort ze zich samen met haar demonen nog verder in het ongeluk? Karin Bijl, geboren in Westzaan en woonachtig in Den Helder met haar katten, haar konijn en haar man, besefte in 2017 dat de verhalen die ze altijd al schreef ook een boek konden worden. Verstild water is haar prachtige debuut, Ontwaakt haar tweede thriller en met Verlicht heeft ze wederom een parel afgeleverd. En ze heeft de smaak te pakken; na Verlicht liggen er nog meer manuscripten te wachten om de weg naar de boekhandel te vinden. Karin is dol op lezen, de natuur en muziek, en ze neemt haar passies mee in haar verhalen.

Details

Imprint

Leessst

Uitgever

Leessst

Publicatiedatum

17 maart 2023

ISBN

9789491863813

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 30 min

Bestandsgrootte

371 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Karin Bijl, geboren in Westzaan en woonachtig in Den Helder met haar katten, haar konijn en haar man, besefte in 2017 dat de verhalen die ze altijd al schreef ook een boek konden worden. Verstild water is haar prachtige debuut, Ontwaakt haar tweede thriller en met Verlicht heeft ze wederom een parel afgeleverd. En ze heeft de smaak te pakken; na Verlicht liggen er nog meer manuscripten te wachten om de weg naar de boekhandel te vinden. Karin is dol op lezen, de natuur en muziek, en ze neemt haar passies mee in haar verhalen.

Meer auteur Karin Bijl Bekijk alles

Verstild water

Verstild water

Karin Bijl

€ 12,95

Meer spreker Karin Bijl Bekijk alles

Verstild water

Verstild water

Karin Bijl

€ 12,95