Verstild water
Verstild water

Verstild water

Wat gebeurt er met je, als je partner al drie maanden vermist is? Duik in het verhaal van Sanne en laat je meevoeren naar het verstilde water en geheimen net onder de oppervlakte….

Auteur

Karin Bijl

Spreker

Karin Bijl

Speelduur

5 uur 51 min

€ 12,95

Beschrijving

Wat gebeurt er met je, als je partner, die je dacht redelijk te kennen, al drie maanden vermist is? Sanne woont samen met kater Meneer Jansen in Zaandam. Ze pakt haar leven stukje bij beetje weer op na de verdwijning van Max. Ondersteunt door oude en nieuwe vrienden ontrafelt ze in kleine stapjes wat er is gebeurd. Onverwachte gebeurtenissen brengen haar van 'koekvreters-stad' Zaandam naar het zilte Den Helder, waar ze stuit op de onthutsende waarheid en komt tot een verbijsterende conclusie. Duik in het verhaal van Sanne en laat je meevoeren naar het verstilde water en geheimen net onder de oppervlakte.... Karin Bijl, geboren in Westzaan en woonachtig in Den Helder met haar katten, konijn en haar man, besefte in 2017 dat de verhalen die ze altijd al schreef ook een boek zouden kunnen worden. Verstild Water is haar prachtige debuut en ze heeft de smaak te pakken; er liggen meerdere manuscripten te wachten om de weg naar de boekhandel te vinden. Karin is dol op lezen, de natuur en muziek en neemt haar passies mee in haar verhalen.

Details

Imprint

Leessst

Uitgever

Leessst

Publicatiedatum

18 december 2023

ISBN

9789491863950

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 51 min

Bestandsgrootte

481 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Karin Bijl, geboren in Westzaan en woonachtig in Den Helder met haar katten, konijn en haar man, besefte in 2017 dat de verhalen die ze altijd al schreef ook een boek zouden kunnen worden. Verstild Water is haar prachtige debuut en ze heeft de smaak te pakken; er liggen meerdere manuscripten te wachten om de weg naar de boekhandel te vinden. Karin is dol op lezen, de natuur en muziek en neemt haar passies mee in haar verhalen.

Meer auteur Karin Bijl Bekijk alles

Verlicht

Verlicht

Karin Bijl

€ 12,95

Meer spreker Karin Bijl Bekijk alles

Verlicht

Verlicht

Karin Bijl

€ 12,95