Luistervoorbeeld

Eat that frog

Dé methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden
Auteur Brian Tracy
Voorlezer Henkjan Smits
Speelduur 2u 57m 11s
€ 14,99

Beschrijving

Dé methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden! Als je elke ochtend begint met het eten van een levende kikker, zal de rest van de dag ‘een makkie’ zijn (aldus Mark Twain).

Eat that frog laat zien hoe je die spreekwoordelijke kikker op kunt eten, oftewel hoe je moet beginnen met de taken waar je het minst zin in hebt. De taken die je voor je uitschuift blijken namelijk bijna zonder uitzondering de taken te zijn die de grootste, meest positieve impact op je leven zullen hebben. In deze klassieker over productiviteit legt Brian Tracy uit dat succesvolle mensen niet alles proberen te doen, maar focussen op de belangrijkste taken en zorgen dat die goed gedaan worden. Hij vertelt je hoe je voorkomt dat technologie je tijd domineert en geeft eenentwintig praktische en haalbare stappen die je helpen om te stoppen met uitstellen. En vandaag nog je leven te veranderen.

Eat that frog is een internationale bestseller: het boek is in 43 landen uitgegeven en er zijn inmiddels al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Deze uitgave van Eat that Frog is volledig herzien en is aangevuld met de nieuwste praktische tips!

Details

UitgeverMaven Publishing
Publicatiedatum 13 februari 2019
ISBN 9789492493637
Taal Nederlands
Speelduur 2u 57m 11s
Bestandsgrootte 243 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Brian Tracy
Brian Tracy

Brian Tracy (1944) is bestsellerauteur, spreker, trainer en consultant. Hij verzamelde al het wetenschappelijk onderzoek over efficie?ntie en productiviteit, en destilleerde de beste inzichten voor zijn boek Eat that frog. Zijn organisatie traint 250.000 mensen per jaar om minder uit te stellen en meer gedaan te krijgen.

Toon aanbod