Luistervoorbeeld

Kleintje Easycratie

Auteur Martijn Aslander, Erwin Witteveen
Spreker Leonieke Toering
Speelduur 53m 40s
€ 6,99

Beschrijving

Bedrijven en organisaties lopen steeds vaker vast in een oude manier van werken. Easycratie gaat over slimmer, leuker en sneller werken. De oplossingen liggen voor het oprapen, we moeten alleen nog leren omgaan met de spelregels van de nieuwe economie. Easycratie geeft geen gouden formule, maar laat zien waar we de oplossingen kunnen vinden. Easycratie, daar kun je morgen zélf mee beginnen, dwars door de bureaucratie van je organisatie heen.

Easycratie werd in 2011 genomineerd voor Managementboek van het Jaar. Je zou kunnen concluderen dat het boek zijn tijd ver vooruit was, want inmiddels is de inhoud actueler dan ooit. Kleintje Easycratie is de borstzak-editie, een handige samenvatting, speciaal voor diegenen die nog niet aan het grote boek toekwamen.

Details

UitgeverPixie Creations
Publicatiedatum 15 december 2018
ISBN 9789492902108
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 53m 40s
Bestandsgrootte 74 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Martijn Aslander

Martijn Aslander (1972) is stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van de bestseller Nooit Af. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta.
Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Toon aanbod