Amuse Nooit af in het onderwijs
Amuse Nooit af in het onderwijs

Amuse Nooit af in het onderwijs

Voortdurend ontwikkelen met tijdelijke oplossingen

In dit amuseboekje (een voorproefje van ‘Nooit Af in het Onderwijs’) werpen we een caleidoscopische blik op het onderwijsveld. We bekijken de obstakels als puzzelstukjes van een grote systemische puzzel, waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn.

Auteurs

Martijn Aslander, Annette Dölle

Spreker

Annette Dölle

Speelduur

0 uur 36 min

€ 0,00

Beschrijving

In dit amuseboekje (een voorproefje van Nooit Af in het Onderwijs) werpen we een caleidoscopische blik op het onderwijsveld.

Bureaucratische problemen stapelen zich op, waardoor het ene vraagstuk het andere lijkt te overtroeven. Hiërarchische lagen belemmeren oplossingen die eenvoudig en snel tot stand kunnen komen. Banen verdwijnen (denk maar aan de postbode), organisaties veranderen en vasthouden leidt tot enkel beknelling. Wil het onderwijs overleven, dan zal het veranderingen moeten toejuichen in plaats van afwijzen.

In Nooit Af in het Onderwijs bekijken we de obstakels als puzzelstukjes van een grote systemische puzzel, waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn. In dit voorproefje alvast een veldverkenning. En u kunt natuurlijk zelf al beginnen!

Details

Imprint

Pixie Creations

Uitgever

Pixie Creations

Publicatiedatum

14 december 2018

ISBN

9789492902115

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 36 min

Bestandsgrootte

34 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Martijn Aslander Bekijk alles

Een beetje Nooit Af

Een beetje Nooit Af

Martijn Aslander, Erwin Witteveen

€ 9,99