Zorg
Zorg

Zorg

Een betere kijk op de mens

Iedereen heeft zorg nodig. Zonder zorg worden kinderen niet groot, zieken niet beter en ouderen niet oud. Maar als zorg zo belangrijk is, waarom zorgen we er dan zo slecht voor?

Auteur

Lynn Berger

Spreker

Lynn Berger

Speelduur

4 uur 58 min

€ 14,00

Beschrijving

Iedereen heeft zorg nodig. Zonder zorg worden kinderen niet groot, zieken niet beter en ouderen niet oud. Zorg is waar de menselijke beschaving mee begon. En wat de maatschappij iedere dag draaiende houdt. Zorg is wat mensen mensen maakt. Maar als zorg zo belangrijk is, waarom zorgen we er dan zo slecht voor? In een fascinerende zoektocht naar de betekenis van zorg ontdekt Lynn Berger hoe allesomvattend zorg is, maar ook hoe onzichtbaar. Daardoor denderen we ongemerkt af op de grootste zorgcrisis ooit. Hoog tijd om zorg te zien voor wat het waard is. Hoog tijd voor een betere kijk op de mens. Reacties: ‘Lynn Berger onderzoekt de zorg onbevangen, door de ogen van echte mensen. Ze laat zien hoe breed zorg is, van het verschonen van een babyluier tot een openhartoperatie. Intelligent en verfrissend.’ - Sheila Sitalsing ‘Lynn Berger doet in dit boek het onmogelijke: ze maakt het onzichtbare zichtbaar. Ze laat zien dat zorg ons mens maakt.’ - Philip Huff ‘Gedocumenteerd en persoonlijk, onrustbarend en toch hoopgevend - lees dit boek!’ - Hedy d’Ancona

Details

Imprint

De Correspondent

Uitgever

De Correspondent Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

12 juli 2022

ISBN

9789493254176

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 58 min

Bestandsgrootte

273 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Lynn Berger schrijft voor De Correspondent over zorg. Eerder verscheen haar werk in Vrij Nederland, nrc.next en de Volkskrant. Haar vorige boek, De tweede – Over de bazige eerste, rebelse tweede en andere mythes rondom het gezin, is bijna 10.000 keer verkocht en enthousiast ontvangen in Engeland en de VS.

Meer auteur Lynn Berger Bekijk alles

Ik werk al (ik krijg er alleen niet voor betaald)
€ 10,00
De tweede

De tweede

Lynn Berger

€ 14,00

Meer spreker Lynn Berger Bekijk alles

Ik werk al (ik krijg er alleen niet voor betaald)
€ 10,00
De tweede

De tweede

Lynn Berger

€ 14,00