Het smelt

Het smelt

Het debuut van Lize Spit dat met een dramatische dreun België en Nederland veroverde en meer dan 200.000 lezers in de greep hield.

Auteur

Lize Spit

Spreker

An Caers

Speelduur

15 uur 45 min

€ 12,99

Let op: dit is een Vlaams gesproken luisterboek. In een aantal gevallen is er ook een Nederlands gesproken versie beschikbaar, maar ruilen na aanschaf is NIET mogelijk. Klik op FRAGMENT hierboven om de stem te beoordelen en gebruik de zoekfunctie of klik op de auteur om eventuele andere versies van dit luisterboek te vinden.

Beschrijving

In Eva's geboortejaar worden in het kleine Vlaamse Bovenmeer slechts twee andere kinderen geboren, allebei jongens. De drie maken er hun hele jeugd samen maar het beste van, tot de puberteit aanbreekt. Opeens ontstaan er andere verhoudingen. De jongens bedenken wrede plannen en de bedeesde Eva kan hieraan meedoen of haar enige vrienden verraden. Die keuze is geen keuze. Dertien jaar na een snikhete zomer die volledig uit de hand loopt, keert Eva terug naar haar geboortedorp met een blok ijs in de kofferbak. Gaandeweg wordt duidelijk dat zij dit keer de plannen bepaalt.

Details

Imprint

Das Mag Uitgeverij B.V.

Uitgever

Das Mag Uitgeverij B.V.

Publicatiedatum

20 februari 2023

ISBN

9789493320055

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 45 min

Bestandsgrootte

678 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Lize Spit Bekijk alles

Het smelt

Het smelt

Lize Spit

€ 14,99