De Grote Vriendelijke Podcast - Bette Westera en Sylvia Weve
De Grote Vriendelijke Podcast - Bette Westera en Sylvia Weve

De Grote Vriendelijke Podcast - Bette Westera en Sylvia Weve

Aflevering 21

In de 21ste aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast praten kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) met Bette Westera en Sylvia Weve over 'Uit elkaar'.

€ 0,00

Beschrijving

Samen maken ze al jaren het ene mooie (gedichten)boek na het andere, met als hoogtepunt 'Doodgewoon' (Gottmer 8+), dat werd bekroond met de Gouden Griffel, de Woutertje Pieterse Prijs en een Vlag en Wimpel van de Penseeljury. Schrijfster Bette Westera en illustratrice Sylvia Weve praten in deze 21ste aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast met kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) over hun nieuwste boek 'Uit elkaar' (Gottmer 8+). In deze bundel staan gevoelige, maar ook grappige gedichten over de voorbije liefde, over echtscheiding en de gevolgen daarvan voor kinderen. Bas en Jaap spreken met Westera en Weve over hun samenwerking, de balans tussen ernst en humor, over vormvaste verzen en de computer als extra verfdoos.

Bas en Jaap bespreken de volgende boeken: 'De weglopers' van Ulf Stark (Querido 8+, tekeningen: Kitty Crowther, vertaling: Edward van de Vendel), 'Het werkstuk of hoe ik verdween in de jungle' van Simon van der Geest (Querido 10+, tekeningen: Karst-Janneke Rogaar) en 'Ik wou dat ik een vogel was' van diverse dichters (Ploegsma AL, samenstelling: Marlous van Mourik en Margot Diederix, tekeningen: Frann Preston-Gannon).

Details

Imprint

De Grote Vriendelijke Podcast

Uitgever

De Grote Vriendelijke Podcast

Publicatiedatum

24 december 2019

ISBN

8719244141173

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 4 min

Bestandsgrootte

51 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Bette Westera Bekijk alles

Mijn zusje achter het behang
€ 4,99
Doodgewoon

Doodgewoon

Bette Westera

€ 10,99