Luistervoorbeeld

K van Klara 13 - Is daar iemand?

SerieK van Klara deel 13
Auteur Line Kyed Knudsen
Spreker Hymke de Vries
VertalerIben Emilie Holm
Speelduur 29m 9s
€ 2,99

Beschrijving

Klara gaat met haar klas overnachten op school . Daar hebben ze allemaal veel zin in. Julie heeft een spel meegenomen dat 'Glaasje draaien' heet. Ze zegt dat je met dat spel met geesten kunt praten. Maar dat wordt iets te griezelig voor Rose en Malou, en wanneer het buiten begint te donderen en bliksemen, weet Klara eigenlijk ook niet meer of het nog wel zo leuk is.

"Is daar iemand?" is het 13e deel in de populaire serie over Klara en haar vriendinnen. De boeken kunnen onafhankelijk van elkaar worden gelezen.Line Kyed Knudsen (geb. 1971), debuteerde in 2003 met de roman Pigerne fra Nordsletten [De meisjes van de Noordvlakte]. In 2007 kreeg ze de Gyldendals Pippi prijs. Line schrijft kinder- en jeugdboeken en ze geeft kinderen les in creatief schrijven.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 juli 2019
ISBN 9788726277258
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 29m 9s
Bestandsgrootte 20 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Line Kyed Knudsen

De Deense schrijfster Line Kyed Knudsen (1971) debuteerde in 2003 met de roman Pigerne fra Nordsletten (De meisjes van de Noordvlakte). In 2007 kreeg ze de Gyldendals Pippi-beurs. Ze schrijft kinder- en jeugdboeken en ze geeft les in schrijftechnieken.

Toon aanbod