Hogere Kringen
Aanbieding
Hogere Kringen

Hogere Kringen

Deel 2 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie...

Serie

Auteur

Viveca Sten

Spreker

Ad Knippels

Vertaler

Tineke Jorissen-Wedzinga

Speelduur

11 uur 32 min

€ 7,99 € 3,99 50% korting

Beschrijving

Deel 2 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie.

De jaarlijkse zeilwedstrijd van het eiland Gotland staat op het punt te beginnen als het lichaam van Oscar Juliander wordt aangetroffen, een gerenommeerde advocaat én vicepreseident van de Koninklijke Zweedse Zeilbond. Doodgeschoten op zijn eigen jacht. In hun zoektocht naar wat er gebeurd is krijgen rechercheur Thomas Andreasson en advocaat Nora Linde te maken met een elitaire wereld waar macht en reputatie belangrijker zijn dan de waarheid. Als er vervolgens nog een lid van de zeilbond wordt vermoord, wordt het een race tegen de klok. Zal de moordenaar gevonden worden voor er nog iemand uit hogere kringen de dood vindt?Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

18 mei 2020

ISBN

9788726355215

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 32 min

Bestandsgrootte

521 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Viveca Sten Bekijk alles

Aanbieding Verborgen in de sneeuw
€ 14,99 € 7,49
Aanbieding Richting het kwaad

Richting het kwaad

Viveca Sten

€ 7,99 € 3,99
Aanbieding Midzomernachthitte

Midzomernachthitte

Viveca Sten

€ 7,99 € 3,99
Aanbieding Vannacht ben je dood

Vannacht ben je dood

Viveca Sten

€ 7,99 € 3,99

Meer spreker Ad Knippels Bekijk alles

De schuld

De schuld

Hjorth Rosenfeldt

€ 15,99
Uitbarsting

Uitbarsting

Michael Crichton, James Patterson

€ 14,99

Begraven verleden

Donna Leon

€ 15,99
Egyptisch Blauw

Egyptisch Blauw

Johnny Bollé

€ 12,99