Midzomernachthitte
Midzomernachthitte

Midzomernachthitte

Deel 5 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie...

Serie

Auteur

Viveca Sten

Spreker

Ad Knippels

Vertaler

Tineke Jorissen-Wedzinga

Speelduur

11 uur 44 min

€ 7,99

Beschrijving

Deel 5 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie.

Het is de langste dag van het jaar en dat betekent het langste feest van het jaar op Sandhamn. Nora Linde viert voor het eerst midzomer met haar nieuwe liefde Jonas. Maar de volgende ochtend blijkt dat zijn dochter Wilma niet thuis is gekomen, en even later wordt er een lichaam op het strand gevonden – van een andere tiener. In een wirwar van elkaar tegensprekende verhalen probeert Nora Linde samen met rechercheur Thomas Andreasson de waarheid te vinden – maar dat is nog niet zo gemakkelijk als er drank en drugs in het spel zijn geweest, en haar prille geluk met Jonas ondertussen niet onbreekbaar blijkt te zijn.Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

30 juli 2020

ISBN

9788726355277

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 44 min

Bestandsgrootte

511 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Viveca Sten Bekijk alles

Verborgen in de sneeuw
€ 14,99
Richting het kwaad

Richting het kwaad

Viveca Sten

€ 7,99
Vannacht ben je dood

Vannacht ben je dood

Viveca Sten

€ 7,99
Onschuldig verleden

Onschuldig verleden

Viveca Sten

€ 7,99

Meer spreker Ad Knippels Bekijk alles

Egyptisch Blauw

Egyptisch Blauw

Johnny Bollé

€ 12,99

De schuld

Hjorth Rosenfeldt

€ 15,99
De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Stier
€ 9,99

De Kliniek

Helen Fields

€ 14,99