Vannacht ben je dood
Vannacht ben je dood

Vannacht ben je dood

Deel 4 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie...

Serie

Auteur

Viveca Sten

Spreker

Ad Knippels

Vertaler

Tineke Jorissen-Wedzinga

Speelduur

12 uur 3 min

€ 7,99

Beschrijving

Deel 4 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie.

Net wanneer het stof in het leven van de pas gescheiden Nora Linde is gaan liggen, wordt ze door rechercheur Thomas Andreasson gevraagd om te helpen bij een zaak: de student Marcus Nielsen lijkt zelfmoord te hebben gepleegd, maar zijn moeder weet zeker dat het moord is. In zijn huis is bovendien onderzoeksmateriaal aangetroffen dat leidt naar een verdonkeremaande geschiedenis rondom de militaire legerplaats Korsö, op een klein eiland voor de kust van Sandhamn.

Als er nog een lijk met Korsö in verband gebracht kan worden, rijst de vraag of daar in het verleden iets gebeurd is wat niet aan het licht mag komen. Nora Linde en Thomas Andreasson moeten haast maken in hun onderzoek, voor dit rookgordijn nog meer slachtoffers eist.Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

29 juni 2020

ISBN

9788726355239

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 3 min

Bestandsgrootte

522 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Viveca Sten Bekijk alles

Verborgen in de sneeuw
€ 14,99
Richting het kwaad

Richting het kwaad

Viveca Sten

€ 7,99
Midzomernachthitte

Midzomernachthitte

Viveca Sten

€ 7,99
Onschuldig verleden

Onschuldig verleden

Viveca Sten

€ 7,99

Meer spreker Ad Knippels Bekijk alles

Uitbarsting

Uitbarsting

Michael Crichton, James Patterson

€ 14,99
Egyptisch Blauw

Egyptisch Blauw

Johnny Bollé

€ 12,99

De schuld

Hjorth Rosenfeldt

€ 15,99
De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Stier
€ 9,99