Cross
Cross

Cross

Wie heeft de vrouw van Alex Cross vermoord? Eindelijk lijkt dat duidelijk te worden... Cross laat de FBI achter zich om zijn eigen praktijk te openen. Maar er volgen al snel ontwikkelingen die alle...

Serie

Alex Cross deel 12

Auteur

James Patterson

Spreker

Frank Rigter

Vertaler

Riek Borgers-Hoving

Speelduur

7 uur 41 min

€ 12,99

Beschrijving

Wie heeft de vrouw van Alex Cross vermoord? Eindelijk lijkt dat duidelijk te worden...

Cross laat de FBI achter zich om zijn eigen praktijk te openen. Maar er volgen al snel ontwikkelingen die alles in de war schoppen. Ditmaal is het detective John Sampsons met een nieuwtje: er is een spoor gevonden dat mogelijk naar The Butcher leidt, een verkrachter die misschien iets te maken heeft met de moord op Cross’ vrouw Maria. De jacht is open, maar aan het einde wacht een waarheid die zowel schokkend als onverwacht is. Zal Cross de feiten onder ogen kunnen zien en doorgaan?

Alex Cross

Alex Cross is een Afro-Amerikaanse detective en psycholoog. Hij werkt als Senior Agent voor de FBI, terwijl hij ook nog privé-patiënten ontvangt. In deze reeks van succesauteur James Patterson vecht Cross tegen misdadigers die zijn gezin of zijn staat bedreigen. Een rode draad in de reeks is de onopgeloste moord van Alex’ eerste vrouw. Zijn aartsvijand is The Mastermind, Kyle Craig, die op Alex’ ondergang uit is.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

11 juli 2024

ISBN

9788726504965

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 41 min

Bestandsgrootte

359 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Cross Down

Cross Down

James Patterson

€ 15,99
In naam van de vader

In naam van de vader

James Patterson

€ 12,99
Uitbarsting

Uitbarsting

Michael Crichton, James Patterson

€ 14,99
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Stad der engelen

Stad der engelen

Jordan Harper

€ 14,99
Cross Down

Cross Down

James Patterson

€ 15,99

Alleen met de goden

Alex Boogers

€ 9,99
€ 9,99