In naam van de vader
In naam van de vader

In naam van de vader

De vakantie van FBI-agent Alex Cross en zijn gezin in Disneyland wordt ruw verstoord als zijn baas hem belt over een nieuwe, brute moordzaak in Beverly Hills... Een bekende filmactrice uit Hollywoo...

Serie

Alex Cross deel 11

Auteur

James Patterson

Spreker

Frank Rigter

Vertaler

Riek Borgers-Hoving

Speelduur

8 uur 36 min

€ 12,99

Beschrijving

De vakantie van FBI-agent Alex Cross en zijn gezin in Disneyland wordt ruw verstoord als zijn baas hem belt over een nieuwe, brute moordzaak in Beverly Hills...

Een bekende filmactrice uit Hollywood wordt voor haar huis doodgeschoten, waarna de dader een e-mail stuurt naar een journalist van de L.A. Times. Onder de naam van Mary Smith beschrijft de dader elk gruwelijk detail van de moord. Was dit een incident, een buitensporige daad van een doorgeslagen fan, of is hier iets nog veel angstaanjagenders aan de hand?

‘In naam van de vader’ is het elfde deel van de bloedstollende Alex Cross-reeks, waarbij bestsellerauteur James Patterson het persoonlijke leven van Alex Cross onlosmakelijk weet te verbinden met zijn moordzaken.

Alex Cross

Alex Cross is een Afro-Amerikaanse detective en psycholoog. Hij werkt als Senior Agent voor de FBI, terwijl hij ook nog privé-patiënten ontvangt. In deze reeks van succesauteur James Patterson vecht Cross tegen misdadigers die zijn gezin of zijn staat bedreigen. Een rode draad in de reeks is de onopgeloste moord van Alex’ eerste vrouw. Zijn aartsvijand is The Mastermind, Kyle Craig, die op Alex’ ondergang uit is.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

'De spanning in Pattersons nieuwste boek leidt naar een onverwachte en schokkende climax.' - Booklist

'Een fascinerende psychopaat die voer is voor de vele fans van Patterson.' - Library Journal

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

11 juni 2024

ISBN

9788726505016

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 36 min

Bestandsgrootte

387 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Uitbarsting

Uitbarsting

Michael Crichton, James Patterson

€ 14,99
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Zevenpoot

Zevenpoot

Arnon Grunberg

€ 9,99
De honderd dagen

De honderd dagen

Joseph Roth

€ 9,99
Aanbieding De postzegelverzamelaar
€ 12,99 € 5,99
Uitgeblu(t)st

Uitgeblu(t)st

Luc Wachtelaer

€ 9,99