Schepen vergaan
Schepen vergaan

Schepen vergaan

Rechercheur Alex Cross wordt achtervolgd door zijn verleden… Zijn oude aartsvijand, een gevaarlijke crimineel met gruwelijke daden op zijn geweten, heeft het nog steeds op Alex gemunt. Maar ondanks...

Serie

Alex Cross deel 7

Auteur

James Patterson

Spreker

Frank Rigter

Vertaler

Riek Borgers-Hoving

Speelduur

9 uur 25 min

€ 12,99

Beschrijving

Rechercheur Alex Cross wordt achtervolgd door zijn verleden… Zijn oude aartsvijand, een gevaarlijke crimineel met gruwelijke daden op zijn geweten, heeft het nog steeds op Alex gemunt. Maar ondanks alle levensgevaarlijke bedreigingen, stort Alex zich op een nieuwe moordzaak, die zelfs hem de stuipen op het lijf jaagt. Een koelbloedige seriemoordenaar laat al zijn slachtoffers achter met bijtwonden en volledig leeggebloed. Is dit het werk van een maniak die denkt dat hij een vampier is? Cross moet snel de dader vinden, want er blijven door heel Amerika nieuwe slachtoffers vallen… ‘Schepen vergaan’ is het zevende deel in de ‘Alex Cross’-reeks waarin de meester der thrillers, James Patterson, je bij de eerste pagina weet mee te slepen!

Alex Cross

Alex Cross is een Afro-Amerikaanse detective en psycholoog. Hij werkt als Senior Agent voor de FBI, terwijl hij ook nog privé-patiënten ontvangt. In deze reeks van succesauteur James Patterson vecht Cross tegen misdadigers die zijn gezin of zijn staat bedreigen. Een rode draad in de reeks is de onopgeloste moord van Alex’ eerste vrouw. Zijn aartsvijand is The Mastermind, Kyle Craig, die op Alex’ ondergang uit is.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

11 februari 2024

ISBN

9788726505047

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 25 min

Bestandsgrootte

416 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Een slag uit duizenden

Een slag uit duizenden

James Patterson, Peter De Jonge

€ 9,99
Rozen verwelken

Rozen verwelken

James Patterson

€ 12,99
Moordhuis

Moordhuis

James Patterson, David Ellis

€ 14,99
Wie het laatst lacht

Wie het laatst lacht

James Patterson

€ 14,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

De pianostemmer

De pianostemmer

Daniel Mason

€ 12,99
De beste sigaret voor uw gezondheid
€ 9,99
Een spoor van geweld

Een spoor van geweld

Mark O'Connell

€ 15,99
De kleine Graeber

De kleine Graeber

Wouter van Bergen

€ 9,99