Zij die gaan sterven
Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

Één bomaanslag... en een volledige stad in Nevada is van het één op het andere moment compleet weggevaagd. Welke stad volgt? De aanslag wordt opgeëist door de Wolf, een dodelijke crimineel die FBI-...

Serie

Alex Cross deel 10

Auteur

James Patterson

Spreker

Frank Rigter

Vertaler

Riek Borgers-Hoving

Speelduur

8 uur 19 min

€ 12,99

Beschrijving

Één bomaanslag... en een volledige stad in Nevada is van het één op het andere moment compleet weggevaagd. Welke stad volgt?

De aanslag wordt opgeëist door de Wolf, een dodelijke crimineel die FBI-agent Alex Cross kent uit het verleden. Zijn boodschap is angstaanjagend: Als er geen losgeld wordt overgemaakt is Londen, Parijs, Frankfurt of New York aan de beurt. Lukt het Cross deze keer wel om de Wolf te ontmantelen en toekomstige terroristische aanslagen te voorkomen?

‘Zij die gaan sterven’ is het tiende deel in de 'Alex Cross'-reeks, waarin Cross op zoek gaat naar de explosieve waarheid…

Alex Cross

Alex Cross is een Afro-Amerikaanse detective en psycholoog. Hij werkt als Senior Agent voor de FBI, terwijl hij ook nog privé-patiënten ontvangt. In deze reeks van succesauteur James Patterson vecht Cross tegen misdadigers die zijn gezin of zijn staat bedreigen. Een rode draad in de reeks is de onopgeloste moord van Alex’ eerste vrouw. Zijn aartsvijand is The Mastermind, Kyle Craig, die op Alex’ ondergang uit is.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

‘Een compleet pakket van spanning, emotie en pakkende personages in een minimaal aantal woorden.’ – Publishers Weekly

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

17 mei 2024

ISBN

9788726505078

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 19 min

Bestandsgrootte

376 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

In naam van de vader

In naam van de vader

James Patterson

€ 12,99
Uitbarsting

Uitbarsting

Michael Crichton, James Patterson

€ 14,99
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Alleen met de goden

Alex Boogers

€ 9,99
€ 9,99
Zevenpoot

Zevenpoot

Arnon Grunberg

€ 9,99
In naam van de vader

In naam van de vader

James Patterson

€ 12,99