Luistervoorbeeld

Het visioen

Auteur Dean R. Koontz
Spreker Carina de Vroome
VertalerBert Coltof
Speelduur 6u 57m 36s
€ 9,99

Beschrijving

Toen Mary zes jaar oud was, 24 jaar geleden, werd ze aangevallen. Ze heeft er een speciale gave aan overgehouden: ze krijgt visioenen als andere mensen op het punt staan vermoord te worden - maar kan niks doen om dat vervolgens te voorkomen. Wel kan ze met haar gave helpen om gepleegde moorden op te lossen, en de politie maakt hier dankbaar gebruik van. Het lukt haar echter maar niet om het gezicht van een specifieke moordenaar te onderscheiden... Zou het iets met haar eigen verleden te maken kunnen hebben?
In Het visioen neemt Dean Koontz ons mee in de zoektocht van Mary naar de waarheid achter haar visioenen. Is ze helderziend of bezeten, en kan ze een gelukkig leven leiden met haar echtgenoot Max? Alles leidt terug naar de tuinman Mitchell, die 24 jaar geleden om het leven kwam...De Amerikaanse auteur Dean Ray Koontz (1945) staat bekend om zijn spannende thrillers die vaak een vleugje horror, fantasy, science fiction of satire bevatten. Veel van zijn werken bereikten de New York Times-bestsellerlijst, waarvan meerdere direct op nummer één binnenkwamen. Dit maakt hem tot een van de grootste New York Times-bestsellerauteurs ter wereld. In totaal heeft hij maar liefst 105 boeken geschreven waarvan er meer dan zestig in het Nederlands te lezen zijn. Zijn boeken zijn wereldwijd meer dan 500 miljoen keer verkocht.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 14 juli 2022
ISBN 9788726506518
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 57m 36s
Bestandsgrootte 290 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

De Amerikaanse auteur Dean Ray Koontz (1945) staat bekend om zijn spannende thrillers die vaak een vleugje horror, fantasy, science fiction of satire bevatten. Veel van zijn werken bereikten de New York Times-bestsellerlijst, waarvan meerdere direct op nummer één binnenkwamen. Dit maakt hem tot een van de grootste New York Times-bestsellerauteurs ter wereld. In totaal heeft hij maar liefst 105 boeken geschreven waarvan er meer dan zestig in het Nederlands te lezen zijn. Zijn boeken zijn wereldwijd meer dan 500 miljoen keer verkocht.

Toon aanbod