Het keerpunt heet liefde
Het keerpunt heet liefde

Het keerpunt heet liefde

Het is maar goed dat Lady Gracila Sheringham zo'n fijne butler had tijdens haar jeugd: die Millet is haar reddende engel als ze van huis wegvlucht...

Serie

Auteur

Barbara Cartland

Spreker

Margo Dames

Vertaler

Corry van der Hulst

Speelduur

3 uur 57 min

€ 5,99

Beschrijving

Het is maar goed dat Lady Gracila Sheringham zo'n fijne butler had tijdens haar jeugd: die Millet is haar reddende engel als ze van huis wegvlucht. Haar sluwe stiefmoeder heeft het gewiekste plan bekokstoofd om Gracila te koppelen aan de zeer gewilde hertog van Radstock, zodat ze haar affaire met hem gemakkelijk voort kan zetten. Gracila komt er op het laatste moment achter en vindt haar toevlucht bij de lieve Millet, die haar in het huis van zijn opdrachtgever, Lord Damien, onderbrengt. Niemand verwacht problemen -- Lord Damien leidt al jaren een wild leven in Europa. Maar dan keert de jonge, knappe, getroebleerde Lord terug naar Barons Hall ...Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

5 mei 2021

ISBN

9788726748475

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 57 min

Bestandsgrootte

165 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Barbara Cartland Bekijk alles

Engels The Daredevil Duke

The Daredevil Duke

Barbara Cartland

€ 8,99
Engels The Wild Cry of Love

The Wild Cry of Love

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels Secrets

Secrets

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels A Portrait of Love

A Portrait of Love

Barbara Cartland

€ 11,99

Meer spreker Margo Dames Bekijk alles

Sara Paletti - Thuis

Sara Paletti - Thuis

Manon Sikkel

€ 9,99

Noodzakelijk kwaad

Maria Adolfsson

€ 14,99
Het walvistheater

Het walvistheater

Joanna Quinn

€ 19,99
Onvoorwaardelijk

Onvoorwaardelijk

Julie Klassen

€ 14,99