Luistervoorbeeld

Het keerpunt heet liefde

SerieBarbara Cartland’s Eternal Collection deel 52
Auteur Barbara Cartland
Spreker Margo Dames
VertalerCorry van der Hulst
Speelduur 3u 57m 42s
€ 5,99

Beschrijving

Het is maar goed dat Lady Gracila Sheringham zo'n fijne butler had tijdens haar jeugd: die Millet is haar reddende engel als ze van huis wegvlucht. Haar sluwe stiefmoeder heeft het gewiekste plan bekokstoofd om Gracila te koppelen aan de zeer gewilde hertog van Radstock, zodat ze haar affaire met hem gemakkelijk voort kan zetten. Gracila komt er op het laatste moment achter en vindt haar toevlucht bij de lieve Millet, die haar in het huis van zijn opdrachtgever, Lord Damien, onderbrengt. Niemand verwacht problemen -- Lord Damien leidt al jaren een wild leven in Europa. Maar dan keert de jonge, knappe, getroebleerde Lord terug naar Barons Hall ...



Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 5 mei 2021
ISBN 9788726748475
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 57m 42s
Bestandsgrootte 165 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Barbara Cartland

Barbara Cartland (1901–2000) was een succesvol romanschrijfster, gespecialiseerd in historische liefdesthema's. Ze schreef maar liefst 723 boeken, waaronder 160 manuscripten die na haar overlijden werden gepubliceerd als de Pink Collection. Van haar boeken zijn wereldwijd meer dan een miljard exemplaren verkocht.

Toon aanbod