De grillige graaf
De grillige graaf

De grillige graaf

"De grillige graaf" is een van Barbara Cartlands populairste boeken. Haar kenmerkende mix van avontuur en romantiek voert ons naar Katona, een eiland in de Middellandse Zee...

Serie

Auteur

Barbara Cartland

Spreker

Karin Douma

Vertaler

Christa Bisschop Velthuis

Speelduur

5 uur 57 min

€ 9,99

Beschrijving

"De grillige graaf" is een van Barbara Cartlands populairste boeken. Haar kenmerkende mix van avontuur en romantiek voert ons naar Katona, een eiland in de Middellandse Zee. Het is 1819 en Lady Vesta Cressington-Font reist naar het eiland, om er te trouwen met een prins. Maar Katona blijkt in oproer: er is een staatsgreep gaande. Gelukkig wordt Vesta opgevangen door Graaf Miklos Czako, die haar naar haar aanstaande bruidegom zal escorteren. Wat volgt is de meest intense reis van haar hele leven: drie dagen van gevaar, waarin haar emoties onverwachte richtingen uitgaan. Met wie zal ze ten slotte trouwen? De prins... of de graaf? Om ademloos uit te lezen.
Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 oktober 2022

ISBN

9788726961591

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 57 min

Bestandsgrootte

248 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Barbara Cartland Bekijk alles

Engels The Daredevil Duke

The Daredevil Duke

Barbara Cartland

€ 8,99
Engels The Wild Cry of Love

The Wild Cry of Love

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels Secrets

Secrets

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels A Portrait of Love

A Portrait of Love

Barbara Cartland

€ 11,99

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Rósa en Björk

Satu Rämö

€ 14,99
Miss Eliza's Engelse keuken
€ 15,99

De vrouwen van het Grand Hôtel

Ruth Kvarnström-Jones

€ 14,99
De plantage

De plantage

Lynn Austin

€ 16,99