De hartebreker
De hartebreker

De hartebreker

Roddels, pure jaloezie en ondraaglijke liefde...

Serie

Auteur

Barbara Cartland

Spreker

Tanneke Hartzuiker

Vertaler

Yolande Kampschuur

Speelduur

8 uur 53 min

€ 12,99

Beschrijving

Roddels, pure jaloezie en ondraaglijke liefde. Dit zijn de drie ingrediënten die de historische roman ‘De hartebreker’ van Barbara Cartland, ook wel de koningin van de romantiek genoemd, tot hartstochtelijk meesterwerk maken. Er gaan wilde geruchten rond over de Britse hertog van Melcombe en zijn liefdesleven. Het geroddel bereikt pas echt het hoogtepunt wanneer hij de jonge Ravella moet beschermen. Naïef als ze is, valt ze als een blok voor de knappe, maar arrogante hertog, terwijl hij zijn aandacht op de aantrekkelijke Señorita Deleta heeft laten vallen. Ravella ziet groen van jaloezie en probeert hem alsnog voor haar te laten vallen. Maar haar grenzeloze liefde brengt haar in een onvoorzien gevaar...Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 mei 2022

ISBN

9788726959215

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 53 min

Bestandsgrootte

371 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Barbara Cartland Bekijk alles

Engels The Daredevil Duke

The Daredevil Duke

Barbara Cartland

€ 8,99
Engels The Wild Cry of Love

The Wild Cry of Love

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels Secrets

Secrets

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels A Portrait of Love

A Portrait of Love

Barbara Cartland

€ 11,99

Meer spreker Tanneke Hartzuiker Bekijk alles

€ 9,99
Hij ziet jou

Hij ziet jou

Carla Kovach

€ 14,99
Zwijg als het graf

Zwijg als het graf

Carla Kovach

€ 14,99
De thuiskomst

De thuiskomst

Erica James

€ 14,99