De vreemde man
De vreemde man

De vreemde man

Wie is die vreemde man, die plotseling het pad kruist van Lena Derange, en waarom kan ze hem niet doorgronden? De eerste keer dat Lena de mysterieuze vreemdeling ontmoet op haar werk, ziet ze Dix aan...

Auteur

Barbara Cartland

Spreker

Karin Douma

Speelduur

5 uur 10 min

€ 9,99

Beschrijving

Wie is die vreemde man, die plotseling het pad kruist van Lena Derange, en waarom kan ze hem niet doorgronden? De eerste keer dat Lena de mysterieuze vreemdeling ontmoet op haar werk, ziet ze Dix aan voor inbreker. Wanneer ze vervolgens als secretaresse samen met haar baas, een welgestelde weduwe uit Amerika en haar dochter, naar Frankrijk afreizen, krijgt Lena de taak om hun Cadillac in Biarritz af te leveren. Maar onderweg strandt ze met autopech en plotseling schrikt ze op als daar ineens Dix weer verschijnt. Wat doet hij hier? Hij helpt haar uit de brand en samen rijden ze verder richting Biarritz, maar Lena blijft zich afvragen wat zijn bedoelingen zijn... Barbara Cartland, ook wel de koningin van de romantiek genoemd, laat je in de bouqetroman ‘De vreemde man’ meevoeren in een meeslepend liefdesverhaal in het dromerige Frankrijk van de jaren '50.Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

3 juni 2022

ISBN

9788726959345

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 10 min

Bestandsgrootte

216 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Barbara Cartland Bekijk alles

Engels The Daredevil Duke

The Daredevil Duke

Barbara Cartland

€ 8,99
Engels The Wild Cry of Love

The Wild Cry of Love

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels Secrets

Secrets

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels A Portrait of Love

A Portrait of Love

Barbara Cartland

€ 11,99

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Rósa en Björk

Satu Rämö

€ 14,99
Miss Eliza's Engelse keuken
€ 15,99

De vrouwen van het Grand Hôtel

Ruth Kvarnström-Jones

€ 14,99
De plantage

De plantage

Lynn Austin

€ 16,99