G van genadeloos
G van genadeloos

G van genadeloos

Privédetective Kinsey Millhone viert haar drieëndertigste verjaardag door zichzelf een makkelijke speuropdracht cadeau te geven...

Serie

Auteur

Sue Grafton

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Wim Holleman

Speelduur

10 uur 7 min

€ 16,99

Beschrijving

Privédetective Kinsey Millhone viert haar drieëndertigste verjaardag door zichzelf een makkelijke speuropdracht cadeau te geven. De hoogbejaarde moeder van Irene Gersh, die alleen in een afgelegen camper woont, wordt vermist. Maar er staat haar nog een onaangename verrassing te wachten op haar verjaardag. Ze krijgt te horen dat ze op de dodenlijst van de gevaarlijke crimineel Tyrone Patty staat. Daarom huurt ze bodyguard Robert Dietz in, die haar op de voeten volgt tijdens haar zoektocht naar de oude vrouw. De spanningen lopen hoog op, zowel in de verdwijningszaak als in haar relatie met de aantrekkelijke Robert. Weet ze haar hoofd koel te houden en de vermiste vrouw én zichzelf in leven te houden?

‘G van genadeloos’ is het zevende boek in de populaire Alfabetreeks van New York Times-bestsellerauteur Sue Grafton, met de eigenwijze Kinsey Millhone in de hoofdrol.
"[Kinsey Millhone is] one of the sassiest, most appealing of the recent spate of female gumshoes...'G' is for a glorious, galloping read and I can't wait for 'H.'"
—Cosmopolitan

"[A]nother can't-put-it-down outing for this talented writer."
—Kirkus Reviews (starred)

"'G' is for gratifying."
—Publishers Weekly

"The sort of realistic fictional detective created by Dashiell Hammett and Raymond Chandler in the 1930s and developed by Ross Macdonald in the '50s and '60s is alive and well today in California, and one good reason is Sue Grafton."
—Philadelphia Inquirer Magazine

"Seven letters and seven novels later, Kinsey is well-established as a refreshing addition to the hardboiled detective tradition."
—Los Angeles Times MagazineSue Grafton (1940 - 2017) was een beroemde Amerikaanse detectiveschrijfster. Haar populaire Alfabetreeks, die in 1982 begon met ‘A van alibi’, werd wereldwijd een hit. Het was ten tijde van de eerste publicatie bijzonder dat een vrouwelijke detective de hoofdrol had. In de reeks volgt Graftons miljoenenpubliek privédetective Kinsey Millhone die moordzaken probeert op te lossen. Vlak voor haar overlijden in 2017 kwam de laatste misdaadroman in de reeks uit: ‘Y staat voor...’, waarmee Graftons moordalfabet eindigt met de letter Y. De New York Times-bestsellerauteur heeft het hoofdpersonage Kinsey op haar eigen alter ego gebaseerd, een versie van zichzelf als ze niet jong was getrouwd en geen kinderen had gehad. Haar boeken zijn in 29 landen uitgegeven. Bovendien won de schrijfster, naast vele andere prijzen, de Anthony Best Novel Award maar liefst drie keer.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 januari 2023

ISBN

9788726879247

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 7 min

Bestandsgrootte

428 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sue Grafton Bekijk alles

O van onheil

O van onheil

Sue Grafton

€ 14,99
N van nekslag

N van nekslag

Sue Grafton

€ 14,99
M van misdaad

M van misdaad

Sue Grafton

€ 14,99
L van leugens

L van leugens

Sue Grafton

€ 16,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Weerloos

Weerloos

Joop van Riessen

€ 12,99
De donkere kant van Sally Diamond
€ 15,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99
Waarom we logen

Waarom we logen

Karin Slaughter

€ 14,99