F van fataal
F van fataal

F van fataal

In ‘F van fataal’ komt een oude opgeloste moordzaak weer boven water en is het aan privédetective Kinsey Millhone om gerechtigheid te brengen in een wirwar van tegenstrijdige herinneringen en...

Serie

Auteur

Sue Grafton

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Wim Holleman

Speelduur

8 uur 44 min

€ 12,99

Beschrijving

In ‘F van fataal’ komt een oude opgeloste moordzaak weer boven water en is het aan privédetective Kinsey Millhone om gerechtigheid te brengen in een wirwar van tegenstrijdige herinneringen en zwijgende buurtbewoners. Zeventien jaar geleden werd het levenloze lichaam van de jonge Jean Timberlake op het strand aangetroffen. Haar vriendje, Bailey Fowler, werd schuldig bevonden aan moord, maar wist uit de gevangenis te ontsnappen. Het rustige dorpje aan de kust wordt plotseling opgeschrikt wanneer Bailey na al die jaren opnieuw wordt opgepakt. Er is één iemand die altijd in zijn onschuld is blijven geloven: Bailey’s vader. De wanhopige en doodzieke Royce vraagt Kinsey om hulp om de onschuld van zijn zoon te bewijzen. Zou de echte dader zo’n verschrikkelijk geheim jarenlang bij zich kunnen dragen zonder ook maar één fout te maken?

‘F van fataal’ is het zesde boek in de populaire Alfabetreeks van New York Times-bestsellerauteur Sue Grafton, met de eigenwijze Kinsey Millhone in de hoofdrol.
"Unconventional, unsentimental, conscientious, Millhone is a fine addition to the ranks of fictional private eyes."
—Houston Chronicle

"Millhone, cool, competent and convincing, may be the best of the female private eyes."
—Robert Wade, The San Diego Union

"Thanks be that the alphabet has 26 letters."
—Jean White, The Washington Post Book WorldSue Grafton (1940 - 2017) was een beroemde Amerikaanse detectiveschrijfster. Haar populaire Alfabetreeks, die in 1982 begon met ‘A van alibi’, werd wereldwijd een hit. Het was ten tijde van de eerste publicatie bijzonder dat een vrouwelijke detective de hoofdrol had. In de reeks volgt Graftons miljoenenpubliek privédetective Kinsey Millhone die moordzaken probeert op te lossen. Vlak voor haar overlijden in 2017 kwam de laatste misdaadroman in de reeks uit: ‘Y staat voor...’, waarmee Graftons moordalfabet eindigt met de letter Y. De New York Times-bestsellerauteur heeft het hoofdpersonage Kinsey op haar eigen alter ego gebaseerd, een versie van zichzelf als ze niet jong was getrouwd en geen kinderen had gehad. Haar boeken zijn in 29 landen uitgegeven. Bovendien won de schrijfster, naast vele andere prijzen, de Anthony Best Novel Award maar liefst drie keer.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 december 2022

ISBN

9788726879254

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 44 min

Bestandsgrootte

369 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sue Grafton Bekijk alles

I van in memoriam

I van in memoriam

Sue Grafton

€ 16,99
H van hartstocht

H van hartstocht

Sue Grafton

€ 12,99
G van genadeloos

G van genadeloos

Sue Grafton

€ 16,99
E van explosief

E van explosief

Sue Grafton

€ 12,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Het laatste huis

Het laatste huis

Catriona Ward

€ 14,99
I van in memoriam

I van in memoriam

Sue Grafton

€ 16,99
Keer niet terug

Keer niet terug

Clare Donoghue

€ 14,99
Kijk niet om

Kijk niet om

Clare Donoghue

€ 14,99