Luistervoorbeeld

De vrouwe van Myrdin

Auteur Cathinca van Sprundel
Spreker Relinde de Graaff
Speelduur 8u 27m 40s
€ 7,99

Beschrijving

Elke magie, elke wens heeft zijn prijs

Zeven jaar geleden raakte Airys alles kwijt aan de Andere Wereld: haar moeder, haar vader en haar prinsdom Dyfed. Zeven jaar lang diende ze koningin Aranrod, die haar beloofde te helpen Dyfed terug te winnen.

Nu is het eindelijk tijd om te vechten voor haar prinsdom. De beloofde hulp van koningin Aranrod komt in een andere vorm dan verwacht. In plaats van dat ze ten strijde kan trekken tegen de Andere Wereld, wordt Airys verbannen naar een eiland dat ze alleen uit mythen en sagen kent: Myrdin. Op dit magische eiland moet ze haar angsten overwinnen om terug te krijgen wat ze is verloren.Cathinca van Sprundel is een Nederlandse auteur die voornamelijk mythische fantasyverhalen voor young adults schrijft. Voor haar debuut 'De vrouwe van Myrdin' haalde Cathinca haar inspiratie uit de 'Mabinogion', een verzameling van Welshe mythen en sagen.

Cathinca is een populaire schrijfster binnen het genre en signeert vaak op fantasyfestivals.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 24 juni 2021
ISBN 9788726914931
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 27m 40s
Bestandsgrootte 350 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Cathinca van Sprundel (1989) is een Nederlandse auteur die voornamelijk mythische fantasyverhalen voor young adults schrijft. Voor haar debuut De vrouwe van Myrdin haalde Cathinca haar inspiratie uit de Mabinogion, een verzameling van Welshe mythen en sagen.

Cathinca is een populaire schrijfster binnen het genre en signeert vaak op fantasyfestivals.

Toon aanbod