Luistervoorbeeld

Speel met mij

Auteur Anna Katmore
Spreker Kirsten Fennis
VertalerDenise Schaapman
Speelduur 3u 20m 30s
€ 5,99

Beschrijving

Lisa is al sinds de kleuterschool verliefd op Tony. Nu zitten ze in het examenjaar, speelt hij de sterren van de hemel in het plaatselijke voetbalteam, is hij haar beste vriend én wordt hij hopelijk later haar echtgenoot. Als Tony echter na een lange zomervakantie een nieuwe vriendin blijkt te hebben, die ook in het gemengde voetbalteam speelt, komt Lisa in actie. Een ander meisje dat háár Tony wil versieren? Dat gaat mooi niet door.

Om een oogje in het zeil te houden, meldt ze zich ook aan bij het team, en dat terwijl ze een hekel aan voetballen heeft. De enige die echt enthousiast wordt van haar beslissing om mee te spelen, is Ryan Hunter, de aanvoerder. Hij biedt zelfs aan om extra met haar te trainen.

Wat Lisa echter niet had voorzien is dat Ryan haar op een feestje van de voetbalclub bijna kust. Haar zorgvuldig opgestelde plannen om Tony voor zichzelf te winnen vallen langzaam maar zeker in duigen. Wat als ze eigenlijk veel liever dit spel met Ryan zou spelen..?Anna Katmore is een Oostenrijkse auteur die een paar jaar geleden van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Ze schrijft voornamelijk young adult, romance en fantasy in het Engels en het Duits. Haar eerste roman, 'Play with me', was meteen een succes en werd vertaald in onder andere het Nederlands en het Italiaans.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 17 september 2021
ISBN 9788726915013
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 20m 30s
Bestandsgrootte 142 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.