Luistervoorbeeld

Cursus Antiek voor verdwaalde zielen

SerieAntiek Serie deel 1
Auteur Åsa Hallengård
Spreker Gaby Milder
VertalerRask Translations /Marika Otte
Speelduur 8u 36m 54s
€ 7,99

Beschrijving

Zeer tegen haar zin wordt Kristina gebombardeerd tot cursusleider van een cursus Antiek herkennen. Ze wil helemaal geen nieuwe mensen leren kennen en thuis is ze het meest op haar gemak. Maar is dat wel zo? Welke geheimen draagt ze met zich mee?
Martin en Maria, een echtpaar van middelbare leeftijd, worstelen met hun slechtlopende relatie. De cursus is een laatste redmiddel om hun huwelijk te lijmen. Klara, een jonge, onzekere, alleenstaande moeder, wint de cursus bij toeval in een wedstrijd. Kan ze haar winst misschien verkopen, zodat ze er zelf niet naartoe hoeft? Weduwnaar Per-Olof wordt door zijn dochters overgehaald, zodat hij weer eens onder de mensen komt. Peter, die kok is, is eigenlijk de enige die ernaar uitkijkt om meer te weten te komen over antiek.
Als de cursus vordert, wordt het lot van de cursisten met elkaar verweven. Er worden vriendschappen gesmeed, er hangt liefde in de lucht en wraak is zoet. Cursus Antiek voor verdwaalde zielen is een hartverwarmende feelgood-roman.Åsa Hallengård is een Zweedse schrijfster en lerares, die in 2019 debuteerde met haar feelgood-roman Cursus Antiek voor verdwaalde zielen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 2 december 2021
ISBN 9788726932942
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 36m 54s
Bestandsgrootte 408 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.