Cursus Antiek voor verdwaalde zielen
Cursus Antiek voor verdwaalde zielen

Cursus Antiek voor verdwaalde zielen

Zeer tegen haar zin wordt Kristina gebombardeerd tot cursusleider van een cursus Antiek herkennen. Ze wil helemaal geen nieuwe mensen leren kennen en thuis is ze het meest op haar gemak. Maar is da...

Serie

Antiek Serie deel 1

Auteur

Åsa Hallengård

Spreker

Gaby Milder

Vertaler

Rask Translations /Marika Otte

Speelduur

8 uur 36 min

€ 12,99

Beschrijving

Zeer tegen haar zin wordt Kristina gebombardeerd tot cursusleider van een cursus Antiek herkennen. Ze wil helemaal geen nieuwe mensen leren kennen en thuis is ze het meest op haar gemak. Maar is dat wel zo? Welke geheimen draagt ze met zich mee?

Martin en Maria, een echtpaar van middelbare leeftijd, worstelen met hun slechtlopende relatie. De cursus is een laatste redmiddel om hun huwelijk te lijmen. Klara, een jonge, onzekere, alleenstaande moeder, wint de cursus bij toeval in een wedstrijd. Kan ze haar winst misschien verkopen, zodat ze er zelf niet naartoe hoeft? Weduwnaar Per-Olof wordt door zijn dochters overgehaald, zodat hij weer eens onder de mensen komt. Peter, die kok is, is eigenlijk de enige die ernaar uitkijkt om meer te weten te komen over antiek.

Als de cursus vordert, wordt het lot van de cursisten met elkaar verweven. Er worden vriendschappen gesmeed, er hangt liefde in de lucht en wraak is zoet. Cursus Antiek voor verdwaalde zielen is een hartverwarmende feelgood-roman.

Åsa Hallengård is een Zweedse schrijfster en lerares, die in 2019 debuteerde met haar feelgood-roman Cursus Antiek voor verdwaalde zielen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

8 december 2021

ISBN

9788726932942

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 36 min

Bestandsgrootte

408 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Gaby Milder Bekijk alles

Schaduwkant
4.0

Schaduwkant

Sophie Wester

€ 11,99
Menopauze

Menopauze

Herman Depypere, Sofie Vanherpe

€ 12,99
Liefdesbang

Liefdesbang

Hannah Cuppen

€ 17,50
Alles voor haar

Alles voor haar

Corina Dekker

€ 12,95