Luistervoorbeeld

Springers

SerieMike Snow deel 3
Auteur Bavo Dhooge
Spreker Sam D'Hondt
Speelduur 5u 8m 17s
€ 9,99

Beschrijving

In deel 3 van de Mike Snow-reeks, bevinden we ons in het jaar 2442 in een stad in de toekomst, met toekomst.
Mike Snow is een springer. Springers werken voor de overheid en worden naar het verleden geteleporteerd in de lichamen van de grootste moordenaars om op die manier de loop van de geschiedenis te beïnvloeden. Mike komt van zijn vorige opdracht terug en merkt dat zijn wereld drastisch is veranderd: vrouwen zijn nu aan de macht en maken er een rommeltje van. Er dreigt zelfs een nieuwe oorlog uit te breken onder het nieuwe bewind, en Mike besluit daarom terug te gaan in de tijd, en wel in het lichaam van Adolf Hitler. Alleen op die manier kan hij de loop van de geschiedenis definitief veranderen. Hij komt echter in een wereld terecht waar alles anders is dan het lijkt...
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 1 september 2022
ISBN 9788726953893
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 8m 17s
Bestandsgrootte 215 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.