Strafstudie

Strafstudie

Nils Smeets heeft examenvragen gestolen en moet nablijven. Strafstudie om extra te blokken voor het examen van morgen...

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Katrien de Becker

Speelduur

1 uur 31 min

€ 3,99

Beschrijving

Nils Smeets heeft examenvragen gestolen en moet nablijven. Strafstudie om extra te blokken voor het examen van morgen. Dat hoeft gelukkig niet de ergste straf te zijn want Nina, het mooiste meisje van school, zou er ook moeten zijn. Op school blijkt het er iets anders uit te zien dan verwacht, en Nils krijgt met heel ander soort bloedstollende test te maken. Nina is er namelijk niet, niet in levende lijve in ieder geval... Ze ligt dood op de grond en Nils moet de dader vinden, waarvoor hij één uur de tijd krijgt..
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 november 2022

ISBN

9788726953909

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 31 min

Bestandsgrootte

64 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Katrien de Becker Bekijk alles

Vlaams Sus Octopus

Sus Octopus

Bavo Dhooge

€ 3,99
Vlaams Stay true to who you are

Stay true to who you are

Vanessa van Cartier

€ 16,99