De stilte

De stilte

De Stilte is een tweedelige surrealistische roman waarin we in het eerste deel Saul Bach leren kennen, die op een zekere dag besluit te stoppen met praten om zich te hullen in absolute stilte...

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Gert Jochems

Speelduur

6 uur 22 min

€ 9,99

Beschrijving

De Stilte is een tweedelige surrealistische roman waarin we in het eerste deel Saul Bach leren kennen, die op een zekere dag besluit te stoppen met praten om zich te hullen in absolute stilte. Als ex-schrijver en ex-stand up comedian kiest hij ervoor om zich drie weken lang te wijden aan introspectie en de betekenis van zijn leven. In zijn gedachten ontstaat een wereld waar iedereen en alles stil is, een wereld zonder geluiden.

Hierna begint deel twee van de roman met het personage Bruno D'Onofrio, die uit een coma ontwaakt. Het blijkt dat hij twintig jaar lang in stilte heeft gelegen en nu niet meer kan spreken. Daar komt bij dat hij ontwaakt in een wereld waar iedereen stil is! Hij snapt er niets van en krijgt hulp van een jonge vrouw, die hem helpt om weer te leren spreken. Ze brengt hem bij een ondergrondse, verborgen beweging, waar men nog wel met elkaar praat. Bruno komt er achter wat zijn coma heeft veroorzaakt en waarom iedereen stil is geworden...
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

7 november 2022

ISBN

9788726953947

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 22 min

Bestandsgrootte

263 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Gert Jochems Bekijk alles

Salieri

Salieri

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Most wanted

Most wanted

Martin van Steenbrugge

€ 12,95