Solo

Solo

In deze titel van Bavo Dhooge, Solo, leren we een verslaafde straatmuzikant kennen...

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Geert de Belder

Speelduur

3 uur 47 min

€ 5,99

Beschrijving

In deze titel van Bavo Dhooge, Solo, leren we een verslaafde straatmuzikant kennen. Men noemt hem Jim en hij wordt door velen de nieuwe Messias genoemd, een verlosser die de taal van jazzmuziek gebruikt om zijn boodschap te verkondigen. Vanwege zijn talent en opvallende verhaal valt hij op bij een impressario, een artiestenagent met de naam Stark, die potentie ziet in een samenwerking. Ze raken verwikkeld in een surrealistisch verhaal waar de vraag van verlossing centraal staat en beide personages zich afvragen of ze voor zichzelf of de ander moeten kiezen...
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

18 augustus 2022

ISBN

9788726954012

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 47 min

Bestandsgrootte

159 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Geert de Belder Bekijk alles

Vlaams De Duisterdorst

De Duisterdorst

H.P. Lovecraft

€ 9,99