Luistervoorbeeld

Schaduwspel

Auteur Bavo Dhooge
Spreker Sam D'Hondt
Speelduur 4u 11m 31s
€ 7,99

Beschrijving

Ooit was Max Bakelandt een semi-professionele tennisser met een glansrijke toekomst. Nu slijt hij zijn dagen als vertegenwoordiger van tenniskleding. Nog één keer wil hij zijn sporttalent een kans geven. Het doel is om een tennislegende te verslaan. Maakt het uit dat Max al drieëndertig jaar is? Als hij zich probeert te kwalificeren voor het toernooi in Monte Carlo, is zijn achtjarige zoon de enige die in hem gelooft. Samen gaan ze de strijd aan. Max wil zich een laatste maal bewijzen, in de tenniswereld, maar ook tegenover zijn werkelijke opponent: de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw. ‘Schaduwspel’ (2003) van schrijver en tennisfanaat Bavo Dhooge gaat over wilskracht, passie en vertrouwen. Een roman vol spanning, intrige en speelse anekdotes uit het tenniscircuit.
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 29 september 2022
ISBN 9788726954050
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 11m 31s
Bestandsgrootte 175 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.