Schaduwspel

Schaduwspel

Ooit was Max Bakelandt een semi-professionele tennisser met een glansrijke toekomst. Nu slijt hij zijn dagen als vertegenwoordiger van tenniskleding...

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Sam D'Hondt

Speelduur

4 uur 11 min

€ 7,99

Beschrijving

Ooit was Max Bakelandt een semi-professionele tennisser met een glansrijke toekomst. Nu slijt hij zijn dagen als vertegenwoordiger van tenniskleding. Nog één keer wil hij zijn sporttalent een kans geven. Het doel is om een tennislegende te verslaan. Maakt het uit dat Max al drieëndertig jaar is? Als hij zich probeert te kwalificeren voor het toernooi in Monte Carlo, is zijn achtjarige zoon de enige die in hem gelooft. Samen gaan ze de strijd aan. Max wil zich een laatste maal bewijzen, in de tenniswereld, maar ook tegenover zijn werkelijke opponent: de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw. ‘Schaduwspel’ (2003) van schrijver en tennisfanaat Bavo Dhooge gaat over wilskracht, passie en vertrouwen. Een roman vol spanning, intrige en speelse anekdotes uit het tenniscircuit.
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

29 september 2022

ISBN

9788726954050

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 11 min

Bestandsgrootte

175 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Sam D'Hondt Bekijk alles

Vlaams Lotgenoten

Lotgenoten

Arne van der Linden

€ 12,99
Vlaams Springers

Springers

Bavo Dhooge

€ 9,99
Vlaams Spiegels

Spiegels

Bavo Dhooge

€ 5,99
Vlaams Splinters

Splinters

Bavo Dhooge

€ 7,99