Sand Bag

Sand Bag

Tank stond bekend als de worstelaar die nooit verloor. Hij liet zich echter ook niet omkopen en dat beëindigde zijn carrière...

Serie

Los Angeles deel 10

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Dirk van Vaerenbergh

Speelduur

7 uur 37 min

€ 12,99

Beschrijving

Tank stond bekend als de worstelaar die nooit verloor. Hij liet zich echter ook niet omkopen en dat beëindigde zijn carrière. De voormalige worstelaar overleeft als gigolo, als hij maar liefst twee troebele voorstellen tegelijk krijgt die een comeback mogelijk zullen maken. Is hij dit keer wél bereid om het pad van de misdaad op te gaan? En hoelang duurt het voordat hij op dat pad de weg kwijtraakt? Meerdere vuile plannetjes raken met elkaar verweven en de misverstanden stapelen zich op. Een even hilarische als spannende misdaadroman, een Vlaamse variant op Tarantino. Tiende en laatste boek van een reeks die zich afspeelt in Los Angeles.


Los Angeles is een serie van spannende titels die zich afspelen in, waar anders, de City of Angels. Humor wordt op een kunstige manier gecombineerd met misdaad, geweld, affaires en moord. De boeken in de serie verrassen elke keer weer met verschillende eigenaardige hoofdpersonen, en de vindingrijke karakters maken van het geheel een bruisende en bloedstollende belevenis.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 vierde hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels, een voor elke maand van het jaar.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

1 september 2022

ISBN

9788726954067

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 37 min

Bestandsgrootte

316 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Dirk van Vaerenbergh Bekijk alles

Vlaams Tango

Tango

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams 13

13

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams Pandora

Pandora

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams De vijfde macht

De vijfde macht

Pieter Aspe

€ 12,99