Scam Alarm

Scam Alarm

1956. In de buitenwijken van Los Angeles zitten Donnie en Buddy, allebei 8 jaar oud, zich te vervelen voor het motel van Donnie’s moeder. Dan neemt een intrigerende man zijn intrek in het hotel...

Serie

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Kwinten van Heden

Speelduur

8 uur 13 min

€ 12,99

Beschrijving

1956. In de buitenwijken van Los Angeles zitten Donnie en Buddy, allebei 8 jaar oud, zich te vervelen voor het motel van Donnie’s moeder. Dan neemt een intrigerende man zijn intrek in het hotel. De fantasie van de jongens slaat op hol. Is Carl Harper een moordenaar en ligt er in een lijk in de kofferbak? Of is Harper op de vlucht voor gangsters en moeten ze hem juist helpen? "Scam Alarm" is een atypische Bavo Dhooge, waarin de absurditeit tot een minimum wordt beperkt. Sterker nog, minimalisme is het belangrijkste kenmerk van het verhaal. Met minimale middelen creëert Dhooge spanning en leidt de lezer door een labyrint van aanwijzingen, valse sporen en dreiging. Wat begint als een thriller, ontplooit zich geleidelijk tot een melancholische roman over vriendschap.

Los Angeles is een serie van spannende titels die zich afspelen in, waar anders, de City of Angels. Humor wordt op een kunstige manier gecombineerd met misdaad, geweld, affaires en moord. De boeken in de serie verrassen elke keer weer met verschillende eigenaardige hoofdpersonen, en de vindingrijke karakters maken van het geheel een bruisende en bloedstollende belevenis.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 vierde hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels, een voor elke maand van het jaar.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

9 juni 2022

ISBN

9788726954081

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 13 min

Bestandsgrootte

341 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99
Vlaams Schaduw van de koning

Schaduw van de koning

Bavo Dhooge

€ 19,99