Luistervoorbeeld

Sfinx zonder gezicht

Auteur Bavo Dhooge
Spreker Peter Perceval
Speelduur 6u 3m 31s
€ 9,99

Beschrijving

De "Sfinx" is een Belgische undercoveragent zonder naam. Telkens weer wisselt hij van identiteit. Alleen zijn vrouw en kinderen kennen zijn echte gezicht. In dit eerste boek over de Sfinx heet hij Jonathan Brandt. Hij werkt in de Belgische ambassade te Parijs, als privéleraar van de 14-jarige zoon van de ambassadeur. Diens vorig leraar is onder vreemde omstandigheden om het leven gekomen. Jonathan heeft zijn handen vol met Milo, zijn leerling. De jongen heeft vreemde tics en lijkt vroegrijp voor zijn leeftijd. En wat zijn die merkwaardige notities over de Belgische geschiedenis in zijn schrift? Een ervaren undercoveragent zou het makkelijk moeten kunnen winnen van een 14-jarige... maar het kat-en-muis-spel wordt plots erg gevaarlijk.
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 vierde hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels, een voor elke maand van het jaar.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 22 september 2022
ISBN 9788726954104
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 3m 31s
Bestandsgrootte 252 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.