Sfinx zonder gezicht

Sfinx zonder gezicht

De "Sfinx" is een Belgische undercoveragent zonder naam. Telkens weer wisselt hij van identiteit. Alleen zijn vrouw en kinderen kennen zijn echte gezicht...

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Peter Perceval

Speelduur

6 uur 3 min

€ 9,99

Beschrijving

De "Sfinx" is een Belgische undercoveragent zonder naam. Telkens weer wisselt hij van identiteit. Alleen zijn vrouw en kinderen kennen zijn echte gezicht. In dit eerste boek over de Sfinx heet hij Jonathan Brandt. Hij werkt in de Belgische ambassade te Parijs, als privéleraar van de 14-jarige zoon van de ambassadeur. Diens vorig leraar is onder vreemde omstandigheden om het leven gekomen. Jonathan heeft zijn handen vol met Milo, zijn leerling. De jongen heeft vreemde tics en lijkt vroegrijp voor zijn leeftijd. En wat zijn die merkwaardige notities over de Belgische geschiedenis in zijn schrift? Een ervaren undercoveragent zou het makkelijk moeten kunnen winnen van een 14-jarige... maar het kat-en-muis-spel wordt plots erg gevaarlijk.
Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 vierde hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels, een voor elke maand van het jaar.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

22 september 2022

ISBN

9788726954104

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 3 min

Bestandsgrootte

252 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Peter Perceval Bekijk alles

Vlaams Dansen naar vrijheid

Dansen naar vrijheid

André Pelgrims

€ 14,99
Vlaams Sunset Bay

Sunset Bay

Bavo Dhooge

€ 12,99