Sunset Bay

Sunset Bay

Het gepensioneerde leven van Vietnamveteraan Bob Stone is alles behalve ontspannen...

Serie

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Peter Perceval

Speelduur

8 uur 9 min

€ 12,99

Beschrijving

Het gepensioneerde leven van Vietnamveteraan Bob Stone is alles behalve ontspannen. Hij ontdekt min of meer per toeval een lijk in de kofferbak van een auto die toebehoort aan een gevaarlijke drugscrimineel, genaamd Stiffy. Zijn zoon Buck probeert hem voor het gerecht te slepen, voor betrokkenheid bij een aanranding. Hij onderhoudt een seksuele relatie met zijn schoondochter Cassie. En zijn kleinzoon Billy is een rebelse graffitispuiter, die Bob met regelmaat mee de problemen insleept. Om deze redenen duikt Bob noodgedwongen onder in een rusthuis in Sunset Bay. Maar helaas voor hem komt hij ook hier niet aan rust toe!

Sunset Bay van Bavo Dhooge is zowel een hilarische als spannende thriller, die gaat over complexe familierelaties.

Los Angeles is een serie van spannende titels die zich afspelen in, waar anders, de City of Angels. Humor wordt op een kunstige manier gecombineerd met misdaad, geweld, affaires en moord. De boeken in de serie verrassen elke keer weer met verschillende eigenaardige hoofdpersonen, en de vindingrijke karakters maken van het geheel een bruisende en bloedstollende belevenis.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

7 april 2022

ISBN

9788726954159

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 9 min

Bestandsgrootte

339 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Peter Perceval Bekijk alles

Vlaams Dansen naar vrijheid

Dansen naar vrijheid

André Pelgrims

€ 14,99
Vlaams Sfinx zonder gezicht

Sfinx zonder gezicht

Bavo Dhooge

€ 9,99