Luistervoorbeeld

Sunset Bay

SerieLos Angeles
Auteur Bavo Dhooge
Spreker Peter Perceval
Speelduur 8u 9m 7s
€ 12,99

Beschrijving

Het gepensioneerde leven van Vietnamveteraan Bob Stone is alles behalve ontspannen. Hij ontdekt min of meer per toeval een lijk in de kofferbak van een auto die toebehoort aan een gevaarlijke drugscrimineel, genaamd Stiffy. Zijn zoon Buck probeert hem voor het gerecht te slepen, voor betrokkenheid bij een aanranding. Hij onderhoudt een seksuele relatie met zijn schoondochter Cassie. En zijn kleinzoon Billy is een rebelse graffitispuiter, die Bob met regelmaat mee de problemen insleept. Om deze redenen duikt Bob noodgedwongen onder in een rusthuis in Sunset Bay. Maar helaas voor hem komt hij ook hier niet aan rust toe!

Sunset Bay van Bavo Dhooge is zowel een hilarische als spannende thriller, die gaat over complexe familierelaties.

Los Angeles is een serie van spannende titels die zich afspelen in, waar anders, de City of Angels. Humor wordt op een kunstige manier gecombineerd met misdaad, geweld, affaires en moord. De boeken in de serie verrassen elke keer weer met verschillende eigenaardige hoofdpersonen, en de vindingrijke karakters maken van het geheel een bruisende en bloedstollende belevenis.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 7 april 2022
ISBN 9788726954159
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 9m 7s
Bestandsgrootte 340 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.