Schiet niet te snel

Schiet niet te snel

Een onbetrouwbare politieagent, een vluchtende dief, een groep boze vissers en een fabrieksdirecteur die belasting probeert te ontduiken...

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Jules van den Bergh

Speelduur

1 uur 33 min

€ 3,99

Beschrijving

Een onbetrouwbare politieagent, een vluchtende dief, een groep boze vissers en een fabrieksdirecteur die belasting probeert te ontduiken. Allemaal zijn ze op een of andere manier betrokken bij de dood van drie vissers in Oostende, in 1887. Ze proberen ook stuk voor stuk naar Engeland te vluchten. Voor de detectives in kwestie levert dit een uitermate lastige, drievoudige moordzaak op, die met de minuut alleen maar complexer lijkt te worden. Wat is er op die noodlottige dag in Oostende precies gebeurd?

"Schiet niet te snel" is gebasserd op waargebeurde feiten. Het is een kort verhaal over moord, corruptie en samenzweringen, waarin vissers, dieven, hoeren en pooiers de hoofdrol spelen.Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 mei 2022

ISBN

9788726954166

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 33 min

Bestandsgrootte

69 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Jules van den Bergh Bekijk alles

Vlaams Speelgoed

Speelgoed

Bavo Dhooge

€ 9,99