Luistervoorbeeld

Schiet niet te snel

Auteur Bavo Dhooge
Spreker Jules van den Bergh
Speelduur 1u 33m 13s
€ 3,99

Beschrijving

Een onbetrouwbare politieagent, een vluchtende dief, een groep boze vissers en een fabrieksdirecteur die belasting probeert te ontduiken. Allemaal zijn ze op een of andere manier betrokken bij de dood van drie vissers in Oostende, in 1887. Ze proberen ook stuk voor stuk naar Engeland te vluchten. Voor de detectives in kwestie levert dit een uitermate lastige, drievoudige moordzaak op, die met de minuut alleen maar complexer lijkt te worden. Wat is er op die noodlottige dag in Oostende precies gebeurd?

"Schiet niet te snel" is gebasserd op waargebeurde feiten. Het is een kort verhaal over moord, corruptie en samenzweringen, waarin vissers, dieven, hoeren en pooiers de hoofdrol spelen.Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 20 mei 2022
ISBN 9788726954166
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 33m 13s
Bestandsgrootte 69 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.