Luistervoorbeeld

Scrabble Man

SerieLos Angeles deel 3
Auteur Bavo Dhooge
Spreker Kevin Major
Speelduur 8u 37m 14s
€ 12,99

Beschrijving

Twee sympathieke boeven gijzelen een bekende Hollywoodregisseur. Hun doel is niet alleen losgeld, maar ook kunst. Ze leggen de hele gijzeling vast op film, in de hoop dat het eindresultaat een originele film zal opleveren. Dat was de start van Bavo Dhooge debuut, "Spaghetti", en jaren later besefte de schrijver dat het verhaal niet af was. Hij nam het basisidee en gaf er een heel nieuwe draai aan: de gegijzelde is dit keer geen regisseur maar een acteur, bekend geworden door de rol van seriemoordenaar Scrabble Man te vertolken. Verder in de cast: de echtgenote van de acteur (die hem zat is), een look-alike, een Russische investeerder/gangster... en de échte Scrabble Man. Een remake die het origineel op alle manieren overtreft!

Los Angeles is een serie van spannende titels die zich afspelen in, waar anders, de City of Angels. Humor wordt op een kunstige manier gecombineerd met misdaad, geweld, affaires en moord. De boeken in de serie verrassen elke keer weer met verschillende eigenaardige hoofdpersonen, en de vindingrijke karakters maken van het geheel een bruisende en bloedstollende belevenis.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 7 april 2022
ISBN 9788726954197
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 37m 14s
Bestandsgrootte 358 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.