Sioux Blues
Sioux Blues

Sioux Blues

Shappa Crane is op oorlogspad. Haar grote liefde, de gangster Cassius Crane, is tijdens een bankoverval gedood. Hij heeft de mooie Shappa, afstammelinge van de Sioux, achtergelaten met de buit. Sha...

Serie

Los Angeles deel 5

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Ingrid Vanrensbergen

Speelduur

10 uur 2 min

€ 14,99

Beschrijving

Shappa Crane is op oorlogspad. Haar grote liefde, de gangster Cassius Crane, is tijdens een bankoverval gedood. Hij heeft de mooie Shappa, afstammelinge van de Sioux, achtergelaten met de buit. Shappa wil wraak op de agent die de overval deed mislukken. Ray Fine, schuldeiser van wijlen Cassius, wil zijn geld zien. Chet le Chef, de huurmoordenaar die Shappa betaalt voor haar wraakplannen, wil ook graag weten waar de buit verborgen is. De agent die Cassius doodschoot, wil Shappa. “Sioux Blues” is een onverwachte emotionele thriller, waarin Bavo Dhooge dit keer niet de klemtoon legt op het plot, maar op de emoties van zijn gekwetste hoofdfiguren. Een zootje ongeregeld dat hun slechtste impulsen volgt – doodgewone mensen, kortom.

Los Angeles

Los Angeles is een serie van spannende titels die zich afspelen in, waar anders, de City of Angels. Humor wordt op een kunstige manier gecombineerd met misdaad, geweld, affaires en moord. De boeken in de serie verrassen elke keer weer met verschillende eigenaardige hoofdpersonen, en de vindingrijke karakters maken van het geheel een bruisende en bloedstollende belevenis.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.

Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 vierde hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels, een voor elke maand van het jaar.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

30 december 2021

ISBN

9788726954210

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 2 min

Bestandsgrootte

417 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Ingrid Vanrensbergen Bekijk alles

Opnieuw en opnieuw en opnieuw

Opnieuw en opnieuw en opnieuw

Joost Vandecasteele

€ 14,99