Luistervoorbeeld

Stiletto Libretto

SerieLos Angeles deel 2
Auteur Bavo Dhooge
Spreker Tom van Bauwel
Speelduur 10u 12m 37s
€ 7,99

Beschrijving

Echt waar, Jimmy Hendricks is niet Jimi Hendrix. Hi is zelfs geen gitarist, maar een kleine crimineel. Als hij uit de California State Prison ontslagen wordt, neem hij nog snel een souvenirtje mee: een USB-stick van zijn celgenoot. Hij vindt er een autobiografie op en slaagt erin het boek als zijn eigen tekst te laten uitgeven. Jimmy krijgt succes, maar de mensen die in het boek worden genoemd willen weten wie die onbekende ghostwriter is die hun geheimen op straat gooit. De jacht op Jimmy Hendricks is open.
Bavo Dhooge is altijd een thrillerschrijver met een groot gevoel voor humor geweest, maar in "Stiletto Libretto" wint de satire het van de spanning. Het boek is een hilarisch satire van het schrijverswereldje, met wat geharde criminelen erdoorheen gemengd voor de broodnodige spanning. Een buitenbeetje in het oeuvre van Dhooge, dat in 2011 werd verkozen tot een van de 5 beste Vlaamse thrillers van het eerste decennium van de 21ste eeuw.

Los Angeles is een serie van spannende titels die zich afspelen in, waar anders, de City of Angels. Humor wordt op een kunstige manier gecombineerd met misdaad, geweld, affaires en moord. De boeken in de serie verrassen elke keer weer met verschillende eigenaardige hoofdpersonen, en de vindingrijke karakters maken van het geheel een bruisende en bloedstollende belevenis.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 6 november 2021
ISBN 9788726954234
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 12m 37s
Bestandsgrootte 423 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.