Spiegels

Spiegels

In het jaar 3113 bedient de politie zich van "verkenners" om de ondergrondse wegen van de stad in de gaten te houden. Mike Snow is zo’n verkenner...

Serie

Mike Snow deel 1

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Sam D'Hondt

Speelduur

3 uur 53 min

€ 5,99

Beschrijving

In het jaar 3113 bedient de politie zich van "verkenners" om de ondergrondse wegen van de stad in de gaten te houden. Mike Snow is zo’n verkenner. Hij wordt aangeklampt door een zekere Cora, die hem smeekt haar verdwenen autistische broertje terug te vinden. Maar voor Mike iets kan ondernemen, wordt hij zelf verdacht van ontvoering. En dan moet hij op de vlucht voor zijn voormalige collega’s.
Bavo Dhooge, vooral bekend van zijn vaak komische detectives en thrillers, schreef deze keer voor een jonger publiek (vanaf 13 jaar). "Spiegels" is het eerste deel in de reeks avonturen van Mike Snow, die zich afspelen in een maatschappij waarin "Big Brother" iedereen in de gaten houdt, en iedereen zich opgejaagd voelt. Korte, soms afgebroken zinnen brengen dat gevoel ook over op de lezer.Drie-delige sciencefictionreeks over de verkenner Mike Snow.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

18 augustus 2022

ISBN

9788726954241

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 53 min

Bestandsgrootte

161 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99
Vlaams Schaduw van de koning

Schaduw van de koning

Bavo Dhooge

€ 19,99

Meer spreker Sam D'Hondt Bekijk alles

Vlaams Lotgenoten

Lotgenoten

Arne van der Linden

€ 12,99
Vlaams Schaduwspel

Schaduwspel

Bavo Dhooge

€ 7,99
Vlaams Springers

Springers

Bavo Dhooge

€ 9,99
Vlaams Splinters

Splinters

Bavo Dhooge

€ 7,99