Stand-in
Stand-in

Stand-in

Cinefiel Bavo Dhooge duikt onder in de filmgeschiedenis, voor zijn heel eigen versie van “Sunset Boulevard” en “Double Indemnity”. Hollywood, de jaren 1930. Jack Storm was ooit een ster van de stom...

Serie

Los Angeles deel 1

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Bob Selderslaghs

Speelduur

5 uur 18 min

€ 12,99

Beschrijving

Cinefiel Bavo Dhooge duikt onder in de filmgeschiedenis, voor zijn heel eigen versie van “Sunset Boulevard” en “Double Indemnity”. Hollywood, de jaren 1930. Jack Storm was ooit een ster van de stomme film, maar toen de geluidsfilm populair werd, kon hij de overstap niet maken. Zijn stand-in Burt Falcon daarentegen is nu een gewaardeerd acteur. Jack heeft er genoeg van en wil een einde aan zijn leven maken. Om zijn vrouw en kinderen niet berooid achter te laten, wil hij zijn dood op een ongeluk laten lijken. Zijn plan is zorgvuldig, het kán niet fout gaan. En dan gaat alles fout. Drama en kolder wisselen elkaar af in deze korte, heftige roman van een geboren verhalenverteller.

Los Angeles

Los Angeles is een serie van spannende titels die zich afspelen in, waar anders, de City of Angels. Humor wordt op een kunstige manier gecombineerd met misdaad, geweld, affaires en moord. De boeken in de serie verrassen elke keer weer met verschillende eigenaardige hoofdpersonen, en de vindingrijke karakters maken van het geheel een bruisende en bloedstollende belevenis.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.

Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

25 oktober 2021

ISBN

9788726954258

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 18 min

Bestandsgrootte

220 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99
Vlaams Schaduw van de koning

Schaduw van de koning

Bavo Dhooge

€ 19,99

Meer spreker Bob Selderslaghs Bekijk alles

Vlaams Meester, ik heb geen tranen meer
€ 14,95
Vlaams Moordenaars en hun motieven
€ 17,95