Showtime

Showtime

Tijdens de Gentse Feesten, het grote stadsfestival van de Vlaamse stad, gaat alle aandacht naar het Jim Rose Circus...

Serie

Pat Somers deel 6

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Dirk van Vaerenbergh

Speelduur

5 uur 3 min

€ 9,99

Beschrijving

Tijdens de Gentse Feesten, het grote stadsfestival van de Vlaamse stad, gaat alle aandacht naar het Jim Rose Circus. Dit Amerikaanse gezelschap bestaat uitsluitend uit freaks, die gevaarlijke stunts uithalen. Maar het is niet de bedoeling dat de artiesten ledematen verliezen. Als een afgehakte mannenhand gevonden wordt, is niemand minder dan detective Pat Somers de hoofdverdachte. En het ergste: onze held weet zelf niet of hij onschuldig is. Hij lijdt aan vreemde black-outs. "Showtime" is het 6de boek rond Pat Somers en het toont Bavo Dhooge op het toppunt van zijn kunnen: een razendsnelle vertelling, kort en krachtig, die rakelings langs de absurditeit scheert en toch afsluit met een volmaakt logische verklaring.

Sinds zijn debuut in \"SMAK\" (bekroond met de Schaduwprijs 2003) is de Gentse privédetective en antiheld Pat Somers uitgegroeid tot een vaste waarde én een buitenbeentje in het Vlaamse thrillerlandschap. De wisecrackende loner is de held in een reeks romans en korte verhalen, met een unieke combinatie van flitsende dialogen, cynische humor en doortimmerde scenario's.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

21 april 2022

ISBN

9788726954265

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 3 min

Bestandsgrootte

210 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99
Vlaams Schaduw van de koning

Schaduw van de koning

Bavo Dhooge

€ 19,99

Meer spreker Dirk van Vaerenbergh Bekijk alles

Vlaams Tango

Tango

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams 13

13

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams Pandora

Pandora

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams De vijfde macht

De vijfde macht

Pieter Aspe

€ 12,99