S.O.S.

S.O.S.

S.O.S. staat niet voor "Save Our Souls", maar "Somers Onder Spanning". Bavo Dhooge bundelt in dit boek 6 korte verhalen met zijn wise-crackende detective Pat Somers in de hoofdrol...

Serie

Pat Somers deel 6

Auteur

Bavo Dhooge

Spreker

Dirk van Vaerenbergh

Speelduur

2 uur 31 min

€ 3,99

Beschrijving

S.O.S. staat niet voor "Save Our Souls", maar "Somers Onder Spanning". Bavo Dhooge bundelt in dit boek 6 korte verhalen met zijn wise-crackende detective Pat Somers in de hoofdrol. De verhalen verschenen eerder in het Vlaamse mannenblad "Ché", en een ervan werd ook opgenomen in het prestigieuze "Ellery Queen's Mystery Magazine". De bundel is de perfecte introductie tot het werk van Bavo Dhooge, een schrijver die exuberante personages, korte zinnen en een kleurige woordenschat inzet met steeds hetzelfde doel: de lezer overbluffen met onverwachte wendingen en amuseren met humoristisch vuurwerk. Verken de wereld van Dhooge en Pat Somers met "Somers onder spanning"!

Sinds zijn debuut in \"SMAK\" (bekroond met de Schaduwprijs 2003) is de Gentse privédetective en antiheld Pat Somers uitgegroeid tot een vaste waarde én een buitenbeentje in het Vlaamse thrillerlandschap. De wisecrackende loner is de held in een reeks romans en korte verhalen, met een unieke combinatie van flitsende dialogen, cynische humor en doortimmerde scenario's.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

12 mei 2022

ISBN

9788726954272

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 31 min

Bestandsgrootte

104 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Bavo Dhooge Bekijk alles

De spijtoptant

Bavo Dhooge

€ 12,99
Stoppers

Stoppers

Bavo Dhooge

€ 16,95
Vlaams De samoerai

De samoerai

Bavo Dhooge

€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99

Meer spreker Dirk van Vaerenbergh Bekijk alles

Vlaams Tango

Tango

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams 13

13

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams Pandora

Pandora

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams De vijfde macht

De vijfde macht

Pieter Aspe

€ 12,99