Luistervoorbeeld

Strafschop

SeriePat Somers deel 2
Auteur Bavo Dhooge
Spreker Dirk van Vaerenbergh
Speelduur 8u 8m 26s
€ 7,99

Beschrijving

Een privédetective in de voetbalwereld. Josip Mandic, het nieuwe Kroatische voetbalwonder van AA Gent, wordt bedreigd. Dit beïnvloedt zijn prestaties op het veld, dus er moet iets gebeuren. Pat Somers wordt erbij geroepen, maar om de waarheid te vinden, zal hij zijn ogen moeten sluiten voor allerlei onfrisse zaken. De voetbalwereld, dat is immers ook omkoopschandalen, politiek gekonkel en gerommel met verblijfsvergunningen. Er vallen zelfs doden. Bavo Dhooge beweegt zich als een evenwichtskunstenaar over het strakke touw tussen humor en spanning.

Sinds zijn debuut in \"SMAK\" (bekroond met de Schaduwprijs 2003) is de Gentse privédetective en antiheld Pat Somers uitgegroeid tot een vaste waarde én een buitenbeentje in het Vlaamse thrillerlandschap. De wisecrackende loner is de held in een reeks romans en korte verhalen, met een unieke combinatie van flitsende dialogen, cynische humor en doortimmerde scenario's.

Bavo Dhooge is een veelgeprezen Vlaamse auteur die thrillers, science fiction, horror-, en ook kinderboeken schrijft. Hij studeerde Grieks en Latijn aan het Sint-Lievenscollege en Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij was werkzaam als copywriter-scenarist en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor het bekende weekblad HUMO.
Na zijn debuut in 2001 met 'Spaghetti' is hij bekend geworden als de 'S-Express' vanwege 100 titels die beginnen met de letter 'S'. In 2015 verscheen zijn Amerikaanse debuut, 'Styx', waarvan de filmrechten werden verkocht aan Eyeworks. In 2021 viert hij zijn 20-jarig jubileum als schrijver, met 12 exclusieve titels waarvan er elke nieuwe maand gedurende het jaar een uit zal komen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 30 december 2021
ISBN 9788726954302
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 8m 26s
Bestandsgrootte 340 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.