Luistervoorbeeld

Eerwaarde - 10 erotische verhalen

SerieLUST
Auteur B. J. Hermansson
Spreker Ginger Volpe
VertalerTineke Jorissen-Wedzing, Noortje Nooitgedagt, S.v.i.n, Lust
Speelduur 5u 35m 23s
€ 6,99

Beschrijving

‘Ik lag op mijn rug bovenop het altaar. Ik sloeg mijn benen om hem heen. Hij droeg zijn boordje nog. Ik gebruikte mijn handen om zijn lippen tegen mijn borsten te drukken. Hij neukte me. Ik had eindelijk mijn maagdelijkheid verloren.‘

Toen in de brugklas Alva’s vrienden meededen aan een belijdenisgroep, ging zij niet mee. Ze is negentien jaar oud als ze besluit alsnog belijdenis te doen. De naam van de pastor is David Widmark, en hij is in de dertig. Charmant, sexy - en heel erg verboden.

Ze spelen een spel met elkaar. Een spel waarbij Alva langzaam de grenzen opzoekt. En David laat het toe. Op een middag als ze alleen in de kerk zijn, besluit Alva hem te verleiden.

Deze erotische collectie bevat de korte verhalen:
Eerwaarde
Stilte op de set. Camera loopt – en seks!
Eros
De commune
Valentijn
Geliefden
Een vrije vrouw
De dokter en ik
Verboden liefde
HuidB.J. Hermansson heeft een unieke stijl en schrijft verhalen die tegelijkertijd vol vaart en poëzie zitten, maar die de lezer ook uitdagen om vraagtekens te plaatsen bij onze traditionele denkbeelden, vooral als het gaat om normen en seksualiteit.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 1 juli 2021
ISBN 9788726958492
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 35m 23s
Bestandsgrootte 250 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

B.J. Hermansson heeft een unieke stijl en schrijft verhalen die tegelijkertijd vol vaart en poëzie zitten, maar die de lezer ook uitdagen om vraagtekens te plaatsen bij onze traditionele denkbeelden, vooral als het gaat om normen en seksualiteit.

Toon aanbod