De gevaren der liefde
De gevaren der liefde

De gevaren der liefde

Wat is er erger dan op staande voet ontslagen worden in Marokko tijdens een reis voor je werk? Voor Melina Lindsay beginnen de problemen nu pas...

Serie

Auteur

Barbara Cartland

Spreker

Tanneke Hartzuiker

Vertaler

Tuuk Buijtenhuijs

Speelduur

5 uur 53 min

€ 6,99

Beschrijving

Wat is er erger dan op staande voet ontslagen worden in Marokko tijdens een reis voor je werk? Voor Melina Lindsay beginnen de problemen nu pas. Daar staat ze dan: Helemaal alleen in het buitenland op straat gezet met amper geld op zak. Wanneer ze voor nood onderdak heeft gevonden, is haar een avond met goede nachtrust niet gegund. Plotseling staat er een vreemde man op haar balkon. Zijn leven loopt gevaar en hij vraagt haar wanhopig om hulp. Melina, die geen heil ziet in haar andere opties, besluit met hem mee te gaan. Maar de gevolgen van haar beslissing brengen haar in een wereld die ze zich nooit had kunnen voorstellen... ‘De gevaren der liefde’ van de meest gelezen romanschrijfster Barbara Cartland, vertelt het romantische verhaal over een vrouw die een sprong in het diepe neemt - voor de liefde.Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

9 september 2021

ISBN

9788726959277

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 53 min

Bestandsgrootte

246 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Barbara Cartland Bekijk alles

Engels The Daredevil Duke

The Daredevil Duke

Barbara Cartland

€ 8,99
Engels The Wild Cry of Love

The Wild Cry of Love

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels Secrets

Secrets

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels A Portrait of Love

A Portrait of Love

Barbara Cartland

€ 11,99

Meer spreker Tanneke Hartzuiker Bekijk alles

Afscheid voor even

Afscheid voor even

Ellie Dean

€ 12,99
Een ongewone geschiedenis van doodgewone dingen
€ 9,99
Hij ziet jou

Hij ziet jou

Carla Kovach

€ 14,99
Zwijg als het graf

Zwijg als het graf

Carla Kovach

€ 14,99