Luistervoorbeeld

De gevaren der liefde

SerieBarbara Cartland’s Eternal Collection deel 70
Auteur Barbara Cartland
Spreker Tanneke Hartzuiker
VertalerTuuk Buijtenhuijs
Speelduur 5u 53m 35s
€ 6,99

Beschrijving

Wat is er erger dan op staande voet ontslagen worden in Marokko tijdens een reis voor je werk? Voor Melina Lindsay beginnen de problemen nu pas. Daar staat ze dan: Helemaal alleen in het buitenland op straat gezet met amper geld op zak. Wanneer ze voor nood onderdak heeft gevonden, is haar een avond met goede nachtrust niet gegund. Plotseling staat er een vreemde man op haar balkon. Zijn leven loopt gevaar en hij vraagt haar wanhopig om hulp. Melina, die geen heil ziet in haar andere opties, besluit met hem mee te gaan. Maar de gevolgen van haar beslissing brengen haar in een wereld die ze zich nooit had kunnen voorstellen... ‘De gevaren der liefde’ van de meest gelezen romanschrijfster Barbara Cartland, vertelt het romantische verhaal over een vrouw die een sprong in het diepe neemt - voor de liefde.Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 9 september 2021
ISBN 9788726959277
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 53m 35s
Bestandsgrootte 246 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Barbara Cartland

Barbara Cartland (1901–2000) was een succesvol romanschrijfster, gespecialiseerd in historische liefdesthema's. Ze schreef maar liefst 723 boeken, waaronder 160 manuscripten die na haar overlijden werden gepubliceerd als de Pink Collection. Van haar boeken zijn wereldwijd meer dan een miljard exemplaren verkocht.

Toon aanbod