Luistervoorbeeld

Het masker van de liefde

SerieBarbara Cartland’s Eternal Collection deel 71
Auteur Barbara Cartland
Spreker Karin Douma
VertalerTuuk Buijtenhuijs
Speelduur 4u 53m 52s
€ 5,99

Beschrijving

Het is het jaar 1799 en het carnavalsseizoen in Venetië is in volle gang. De Engelse markies van Melford bevindt zich in de kleurrijke stad samen met zijn minnares. Maar hun reis, met een belangrijke diplomatieke missie, valt al gauw in duigen, wanneer al zijn aandacht is gevestigd op een adembenemende gemaskerde vrouw. Het enige wat hij van haar weet, is dat ze haar geboorteland Engeland mist. Wie is deze vrouw, en waarom heeft ze heimwee naar Engeland, terwijl ze zich in de meest feestelijke stad ter wereld begeeft? Wat hij nog niet weet, is dat de charmante vrouw Catarina heet en op het punt staat met een hoge diplomaat te trouwen. Zal ze zich laten leiden door haar verstand en haar belangrijke bruiloft door laten gaan? Of zal ze zich laten meeslepen door haar hartstochtelijke gevoelens voor de Engelsman die ze nog maar net heeft ontmoet?Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 10 januari 2022
ISBN 9788726961126
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 53m 52s
Bestandsgrootte 204 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Barbara Cartland

Barbara Cartland (1901–2000) was een succesvol romanschrijfster, gespecialiseerd in historische liefdesthema's. Ze schreef maar liefst 723 boeken, waaronder 160 manuscripten die na haar overlijden werden gepubliceerd als de Pink Collection. Van haar boeken zijn wereldwijd meer dan een miljard exemplaren verkocht.

Toon aanbod