Nog een laatste dag
Nog een laatste dag

Nog een laatste dag

Wat zou je doen als je nog één dag kan doorbrengen met je overleden moeder? Charley Benetto krijgt deze wonderbaarlijke kans...

Auteur

Mitch Albom

Spreker

Job Redelaar

Vertaler

Ellis Post Uiterweer

Speelduur

4 uur 26 min

€ 7,99

Beschrijving

Wat zou je doen als je nog één dag kan doorbrengen met je overleden moeder? Charley Benetto krijgt deze wonderbaarlijke kans. Na een leven vol teleurstellingen, mislukkingen en een alcoholverslaving, besluit hij op een dag een einde aan zijn leven te maken. Maar als zelfs dat niet lukt, strompelt hij compleet verloren naar zijn ouderlijk huis. Daar ontvangt zijn moeder hem met open armen, alsof er niets gebeurd is. Kan hij de in het verleden gemaakte fouten nog recht zetten?

‘Nog een laatste dag’ is de hartverwarmende roman van Mitch Albom, dat de top bereikte van de New York Times Bestseller List. Ook heeft Oprah Winfrey het verhaal verfilmd voor de Amerikaanse televisie in 2007.

Mitch Albom (1958) is de Amerikaanse schrijver van de New York Times-bestseller ‘Mijn dinsdagen met Morrie’, dat wereldwijd meer dan veertien miljoen keer verkocht werd. Onder leiding van niemand minder dan Oprah Winfrey werd de roman verfilmd en ontving het vier Emmy Awards. In zijn romans schrijft Albom op inspirerende en waardige wijze over de dood en over de zin van het bestaan, waar zijn debuut ‘Vijf ontmoetingen in de hemel’, met meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, een prachtig voorbeeld van is. Ook werd de verfilmde versie een echte kijkcijferhit op de Amerikaanse televisie met bijna 19 miljoen kijkers. In totaal zijn er meer dan 39 miljoen van zijn boeken verkocht in 42 verschillende talen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

16 januari 2023

ISBN

9788726987775

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 26 min

Bestandsgrootte

196 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Mitch Albom Bekijk alles

De klokkenmaker

De klokkenmaker

Mitch Albom

€ 9,99
Telefoon vanuit de hemel
€ 12,99
Vijf ontmoetingen in de hemel
€ 6,99

Meer spreker Job Redelaar Bekijk alles

De grootste successen op het slagveld
€ 5,99
De strijd om de Stille Oceaan

De strijd om de Stille Oceaan

Alles over Historia

€ 5,99
De grootste criminelen

De grootste criminelen

Alles over Historia

€ 5,99